Atsakymai

  1. 1

    pavasari..
    Dabar baznytine santuoka prilygsta pilnavertei santuokai CMS, nes po baznytines santuokas,parapija sutvarko visus jaunavedziu dokumentus ir perduoda i CMS registracijai. Todel ,kad tiesiog nereiketu antra karta vaziuot jos registruot.
    Todel be oficialaus issiskyrimo ir baznytinio issrisimo negali tuoktis antra karta.
    Apie santuokos issrisima,taip pat pristatomas dokumentas i CMS ir is baznycios.
    Tad daugpatystes,be santuokos nutraukimo niekaip neiseis prasukt :).
    Butent tokie atnaujinti potvarkiai ir padaryti baznyciuose,nes zmones masiskai tuoktis pradejo ne del tikejimo, garbes dievo vardui,bei santuokos atsakomybes. O del mados , net tie kas ir baznycioje nera buves,ir nemoka net persizegnoti..
    Tuokiasi baznyciose,jau seniai sulauze tikejimo isakus.. net pasigimde vaikus...
    O nuotaka pagal tikrasias apeigas,gali buti tik skaisti..
    Tik dabar uz pinigus skaiscios pasidaro ir seniai jos netekusios...

    Anonimas

  2. 0

    turi vykti pas artimiausia vyskupa , ten parašyti prašyma ir po metu , o galima ir ankščiau nutraukia jusu bažnytine santuoka, priklausomai kiek laiko jus nebegyvenate su sutuoktiniu..

    Anonimas

  3. 0

    na manyciau ir anksciau ne visos nuotakos skaiscios buvo;),tikiu kad dievas yra -ir man asmeniskai baznytine santuoka yra svarbi ir tikrai ne siaip del mados

    suniukas

  4. 0

    O negi taip svarbu jos atsisakyti? gyveni ir tiek jei nesutapo interesai,Sutikai kita žmogutį kuris tau arti širdies tuokiesi metrikacijos biure ir vsio,cia tik labai sureikšminama ta bažnytinė santuoka.

    pavasarinuke

  5. 0

    Tai jau priklauso nuo klierko,uzsispyrimo,bei psichines busenos siuo klausimu. Kiek jis nores kankint ,tampyt jums nervus, tiek laiko ir neskirs.
    Viska greit sutvarkys tik stora pinigine.Kuo ji storesne,tuo ir baznytinis atleidimas paprastesnis :D
    Zinau onkretu atveji,kai uz dosnia suma santuokos neliko vos per valanda, ir zinau atveji,kad jau 5tus metus tycia neduoda issrisimo.. Vis liepai atgailaut,taikytis.. ir dar velnias zino ko prasimano,nusidejimais kaltina..

    Anonimas