• 4ats.

    vaikui 5 metai sekmadieni sukilo temperatura pirmadieni nuvezem pas daktara pripazino angina ,pakosti plauciai svarus israse gerti antibiotikus vartojame reguleriai lyg diena temperaturos nera ,bet kai tik vakaras ir temperaturasukyla iki 39 l,nebezinau ka daryt dar antibiotiku turim,kodel nekrenta temp,juk jau savaite laiko kai sukyla vis duodu ibufen sirupa ir analgino puse tab,ka daryt gal kam taip ira buve su vaiku?

    blykst4-6 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    O kam analgina prie ibufeno,pirma karta girdziu apie toki derini?

    grirute

  2. 0

    o kiek laiko jus vartojot antibiotikus? gal per ansti nustojot, arba netinkami buvo. Dar variantas, kad pas jusu vaika ne angina. Pas mano vaika buvo panasi situacija. Pradzioj pasake, kad angina, o kai po 5 paru atsidurem ligonineje paaiskejo, kad jam mononukleoze, kurios kai kurie simptomai panasus i angina, buten padidejusios tonziles. Liga laikosi ilgai, mano vaikas karsciavo net 11 paru. Jums reikia pasikonsultuoti su normaliu gydytoju.

    Anonimas

  3. 0

    vien nuo gerkles raudonumo nieks neraso antibiotiku,o tu dar ir analgino duodi,nori vaika numarint.Keisk daktara ir tegul tyrimus daro

    Anonimas

  4. 0

    Jau per ilgai laikosi tokia aukšta temperatūra,taip būti negali. Reiktų tyrimukų padaryt

    Anonimas