• 8ats.

    nesutarimai su vyro seserimi

    sveiki. turiu tokia problemele. su vyro seserimi nesutariame, nors to neparodome aplinkiniams. tiesiog man nepatinka jos poziuris beveik i viska.jai 23 metai ir gyvena laiminga islaikoma mamos ir net nesirupina savo ateitimi, i viska ziuri labai lengvabudiskai. man tai visiskai nepriimtina. anksciau is mano vyro taip pat gaudavo pinigu,tai buvo laiminga, bet kai sukureme seima, kai gime sunus, ji nieko nebegauna,ir del to pyksta ant manes,nes mano, kad as draudziu. jei jai paprasius vyras neatvaziuoja,vel tai mano kalte ir pan. kadangi tai yra vienintele vyro sesuo, o as neturiu nei broliu nei seseru, jis nori, kad ji butu sunaus kriksto mama, o as to visai nenoriu,bet taip pat nenoriu ir pyktis su vyru. gal kanors patarsit,galbut pas jus panasi situacija yra?

    anolisSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Issidraskyt visada spesit.Jei slepiat savo nesutarimus,tai ir plaukioja povandenines sroves.Pasnekekit su anyta.Pasnekekit su vyro sese,be tarpininku.Tikrai jau nepabloginsit situacijos.

    grirute

  2. 1

    cia ideali mano vyro sesutes kopija:)Jei nenori kad butu vaiko kriksto mama,tai taip ir pasakyk.As tai nusispjaunu i viska ir tiek,as gyvenu su vyru o ne su jo sese ar mama,pastatem abi i vieta:)

    zdraica

  3. 1

    reiketu pasipasakoti vyrui-bet neaisku kaip jis sureaguos-o su sesute pasisnekek nesupras graziuoju-pabuk truputi nagla gal pades tiek kad santykiai pageres,o jei ne bendrauk tiek kiek negali isvengti ir nestresuok

    Anonimas

  4. 1

    Tokiam jaunam zmogui,reikia butinai parodyt savo vieta gyvenime.Na o paprotint , kad visa gyvenima nenugyvens budama islaikytine ,visu pirma tai tevu pareiga. Brolis sukures seima irgi turi moketi atriboti,atskirti ir atitolinti nuo savo seimos tai,kas trukdo bendram supratimui.
    Jei sesers kisimasis ir reikalavimas demesio jusu seima vargina, vadinas reikia laikyt atstuma.
    Jusu vietoje,as asmeniskai nutraukciau bet kokius santykius su nemaloniu man zmogumi.Ir su vyru pasikalbeciau, kad savo rysius ir galimybes bei nora testi. bendravima,ar teikti parama savo giminems ar sesei derintu pats, be jokio jusu dalyvavimo.
    aplamai paprasytau vyro ,isvis net nemineti mano vardo, viesint pas juos. Kaip sakoma arba tik gerai,arba islaikyt mano neutraluma.
    O jei kartais tektu susitikt ar kalbet su jo seserimi, is jusu puses vyras turi buti pristatomas kaip zmogus, visus savo seimos sprendimus priimdamas savarankiskai.Ir jus is vis net nezinote ,ka mano apie savo gimines,ir kokie jo santykiai su jais... Ir grieztai parodyti,kad tai jo pasaulis,ir jusu jis nedomina.. O tada padeti taska visiem laikams.

    Anonimas

  5. 1

    Na is pradziu su savo vyro sese ir as nelabai sutardavau ji mane erzindavo,bet laikui begant apsitrynem :) o tavo vietoj as pasakyciau vyrui kad nenoru kad jo sesuo butu kriksto mama. Nes jei tylesi tai paskui turesi visa likusi gyvenima su ja taikstytis nes juk vaika tai nores atvaziuot aplankyt,po to dar patarinet kaip augint. Renkant kriksto tevus reikia labai gerai apmastyt.

    Panther

  6. 0

    tiesiog pavyda izvelgiu,gal tam tikra prasme,mazdaug tu trukdai as nebegaunu pinigu is brolio,nu merga jau uzaugus pati mastyk,jus juk seima.tokioj itampoj ilgai gyvensit kol viena diena tau pacei truks kantrybe.tikrai siulyciau ne ja vaikui rinkt krikstamotina,nebutu atsakomybes ir rupescio.rinktis tokius kriksto kurie vaikui butu artimi,arba priesingai.taikstysies tada kitaip nes nenori kelt scenu ir piktis su vyru netoleruoju tokiu dalyku,as pastatyciau i vieta jei reiktu ir piktis ar iki ko davestu negalima taip lipt ant galvos,prie to priprantama.

    jollita

  7. 0

    As pasakyciau viska vyrui, argumentus kodel nenoriu ir pan, o paskui jau kazka nuspresit. Tik nereik is karto sakyt as nenoriu ir taskas, taip tikrai susipyksit, bet jei ramiai pakalbesit, tai manau supras.

    mari25

  8. 0

    jei jau nesutariat tai kuo maziau ir bendraukite, nebus tada tu pykciu. as tai tokiu atveju nenoreciau kad ji butu kriksto mama.

    vestina