• 5ats.

    Kaip jus pasielgtumete siuo atveju

    Musu vestuves vasara. Auginame sunu kuriam bus 4 metukai. Noretusi ,kad ir vaikutis dalyvautu per musu svente,bet ar nebus jam per sunku, gal pavargs. Per jo pietu meta mes busime baznycioje. daug kas patare nevarginti vaikucio, o kad ta diena pabutu u kazkuo. juk jis baznycioje nores ir pas mama ir pas teti. jam tikrai bus per sunku. kaip jus pasielgtumete. ar paliktumete vaikuti kazkam,kad pabutu su juo.ar imtumete su savimi ir pergyventumete,kad neuzsioziuotu. jam bus karsta ir nores ant ranku.

    loreciukasVestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mano vyras vestuvių muzikantas ir kaip jis pasakojo tikrai daug vestuvių matė kai buvo vestuvėse "nusamdytos" auklės arba susitardavo kažkas su artimu kad bus atsakingas būtent už vaiką :) Aš asmeniškai galvoju, kad jei jau vaikutis yra tai manau tai ir vaikučio šventė ir iš jo visiškai atimti tai nereiktų. Žinoma ir būti visas vestuves nereikia, tiesiog kiek vaikas sugebės tiek ir leisti pabūti. :) Mes vyksime piršliauti šią vasarą ir tai mano keturmetis turės atsakingą asmenį vestuvėse, kad mes laisvai galėtume atlikti per vestuves savo pareigą :)

    lydekaite

  2. 1

    Pas mus bus irgi sia vasara vestuves,tai mazaja paliekam su tevais,o vyresne imam su savim,kai susirasom,vaziuojam pasiimti mazosios ir tada SVENTE :)

    Jolka123

  3. 1

    zinoma, kad nesitrauks nuo jaunuju, reikalaus demesio, nebent butu kokiu vaiku vyresniu, kurie zaistu su juo , uzsiimtu , bendrautu, bet kiek zinau visi tingi tokiu pareigu, bet bandykite susitarti

    vinipukas

  4. 1

    Mrs tuokemes kai vaikuciui buvo 1.8 metuku. Ir net minties nebuvo , kad jis ta diena butu atskirai. Ir zinot, mes susituokem visi tryse, ir nuotraukose ta iamzino. Tik jau kai ziedeliais mainemes, mociutes paziurejo musu zvirbli. Nuostabiausia ta diena buvo, na ir kas, kad tokia ceremonija ne standartine, bet visi buvo laimingi, ir kunigas pritare.

    O cia jus pergyvenat del keturmecio.. jau toks didelis vaikas. Musu mazius ir sventeje atsoko, tik 20 val greit nuvezem su promociute namo ir jis uzmigo. Sventeme vestuves tik viena diena

    Pabuciuok

  5. 0