Atsakymai

  1. 3

    Drauges dukrytei buvo pabertas vienas paakys, taip jai prasidejo infekcija: sloga ,kosulys ir t.t ,bet negalima nemacius zinoti,koks tavo dukrytes paberimas ir nuo ko ja isbere. Jei tas berimukas tau kelia nerima,kreipkis i gydytoja, ji tau tikrai ka nors parekomenduos.Siulyciau neuzsiimti savarankisku gydymu, paakiu odele labai jautri,kad kokios alergijos nesukeltumet

    almyte7

  2. 2

    o gal nuo aliejuko kokio beria..mano maziuka beria nuo jonsons aliejuko

    ingrandr

  3. 2

    jeigu tai "dilgelines" berimas (panasus spuogeliai kaip nusidilginus su dilgele) tai greiciausiai kazkokia elergija, nors dazniau beria skruostelius, bet gal koki kpemuka tepei?

    gertruda

  4. 1

    mano maziukui kartais buna truputi paberti, bet as sakiau gyd sake nieko cia tokio, gali ir prisitrinti kai trinais akutes pries mieguti ar po jo, et as patarciau pasirodyti gyd.

    mysteryy

  5. 1

    Pas mano maziu daznai buna paberti skruostai tokiais beveik nematomais spuogiukais, kurie tik ranka pabraukus jauciasi. Tai gal pas jus panasiai? Musu gydytojas sako, kad tai atopinis dermatitas ( ale nezinomos kilmes), tai daryti nieko nereikia, jie arba praeina arba tas daktaras man vis siulo tepti karta i diena Cutivate tepaliuku, jis mums padeda.

    Agne

  6. 1

    mano maziukui irgi taip buvo, bet po keliu dieneliu praejo, as manau, kad cia nieko baisaus, jei daznai kartojasi, paklausk daktaro, kas tai galetu buti?

    Gitana

  7. 0

    o as siulyciau kreiptis i gyd.jeigu per kelias dienas nepraeina,nes kas cia gali buti tau pasakys tik gyd.,gal ko uzvalget,gal prisitrynet,gal dar kas nors....o Cutivate tepalu isvis nerekomenduoju tepti,kadangi jis yra hormoninis ir vaikui duoda per kepenis:(((mums viena gyd.israse o kita apibare kad kokio velnio tepti su hormoninias jeigu yra ir kitokiu tepaliuku:(((

    iirina