• 10ats.

    Kokius naujus potyrius/skausmus patyret nestumo metu ko niekuomet pries tai neturejot?

    Ar kai buvote nescios jautete gimdos kakleli?Man kartais paskausta viduj, atrodo lyg koks vamzdelis butu. Net nezinau kas tai galetu but ir ar verta jaudintis.
    Aciu

    SausainiukeMedicininė priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    *SKAISTTE*, as kartais kraupstu skaitydama tavo pasisakymus cia. Ne tik po savo bet ir po kitu nariu klausimais. Kodel tavo pasisakymuose taip daznai buna kazkokio pykcio, pagiezos? Atrodo kad kazkuo labai nepatenkinta esi, ir cia ta savo pykti bandai islieti... Bet gal geriau pasikonsultuoti su psichoterapeutu? Tai mano draugiskas patarimas.
    ***

    As, budama nescia, patyriau begale nauju potyriu, zinoma, ir skausma, kuris buvo blogiausia ir sunkiausia tu potyriu dalis... Tiesa sakant, visa nestuma buvo sunku patiketi kad is tikruju esu nescia, kad manyje auga naujas zmogutis :) Ypac kai pradejau jausti judesius. Labai nuostabus jausmas.

    Yuki

  2. 3

    jauciausi kaip niekad stora, baisiai istinau, kilo rugstys nuolat, vemimas, bettuo paciu ir paciu nuostabiausiu jausmu, kuriu niekad nejutau nesilaukdama :) jauciausi laimingiausia nei iki tol :)

    busimamama2

  3. 3

    nemazai buvo nauja, vien tas tas, kad toki pilva nesiojau, jis nemazas ir nelengvas buvo.

    kitas nemalonus potyris buvo, tai remens edimas (rugsciu kilimas) niekada neturejau su tuo problemu.

    nemalonus pojutis, kad tiek daznai reikedavo eiti i tualeta. as apskritai einu vos po kelis kartus i tualeta, o kai laukiausi keliolika kartu eidavau.....

    o gero irgi daug buvo, vien tas pilvelis is vienos puses ji sunku buvo nesioti, bet is kitos puses ir labai gera.. sio jausmo as pasiilstu..

    tikmama

  4. 3
  5. 3

    Skaistte, ir kaip jums atejo mintis uzsiregistruoti cia? Jei yra nestumo klausimai- as ir klausiu ko noriu. Man nesvarbu ar tai susije su nesciosios kelnem, gimdymu, vaiku auklejimu ar kieno nors gimda. Pati skaitau daug kitu nariu klausimu, nes man idomu kas dedasi nesciosios viduj. Jei jusu zinios apie nestuma pasibaigia pilvo didejimu, tai as linkiu jums gero ir ramaus kito nestumo

    Sausainiuke

  6. 2

    As kaip Tikmama suzinojau,kas yra remuo.O jokiu padidejimu ir pamazejimu net nepastebejau,nes turejau svarbiu darbu ir gilintis i savo kuno komforta,ar diskomforta nebuvo kada.As buvau nescia,grazi ir laiminga.

    grirute

  7. 1

    potyriai visi idomus nauji-netgi pikinimas istisus 9 men;)-aisku nemalonu,bet nauja-kaip sakydavau amzinai'' pagiriota''-augantis pilvukas-o judesiai nuostabu-vienintelis neigiamas-augantis svoris ant uzpakalio;)

    suniukas

  8. 1

    Kadangi buvo pirmas nėštumas, tai patyriau daug naujo. Nuo suvokimo, kad nešioju gyvybę iki pirmų judesiukų pilvelyje ir tikai, pirmą kartą pajutau koks tas jausmas, kai spardo šonkaulius mažos kojytės :D O taip tai buvo visokių nemalonių pojūčių, ypač pabaigoje nėštumo, bet jokio kaklelio nejaučiau

    Mistikute

  9. 1

    Nu bent jau viesint kur kokius vamzdelius jautet, tai ka zinau kaip cia tai viesai tokias nesamones pasakot.. ,gerai kad ne visa turbina.Kai as buvau nescia,tai tik tiek, atejo laikas ir pilvuko nepaslepsi,o kas jame jautesi, fui net ir mintis neatejo su pasaliniais dalintis.. O apie gimdas juo labiau.

    Anonimas

  10. 1

    Na [pati nestuma patyriau, ko niekad nebuvo iki tol :

    Anonimas