• 3ats.

    Ar būdavo taip,kad kai laukėtės antro vaiko, pirmagimis užgaudavo jūsų pilvą netikėtais judėsiais ar veiksmais? kaip to išvengėte ?

    Mano beveik trijų metų vaikas vis man užkrenta, užlipa ar su ranka trinkteli netikėtai ir žinoma nesąmoningai. Bet dar nėštumas nedidelis, kažin kaip vėliau reiks apsisaugoti nuo to :)

    PabuciuokNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kai aš laukiausi antro vaiko, tai buvo keletas karteliu kai vyresnele netycia uzgavo, bet tuo ir baigdavosi, stengdavausi pasakoti, kad mamytes pilvuke leliukas, reikia paglostyti, kad tures arba sese arba broliuka, nezinau ar suvoke ji tai, bet pribegusi glostydavo.

    Lulu

  2. 1

    Musu buvo 2 metu kazkur antro nestumo metu.Nakti lipdavo i musu lova miegot ir daznai spardydavosi, o guleti turejau i ji atsisukusi.Pilvuka saugojau kiek galejau, bet kartais uzkliudavo.Labai bijojau del to, kad tikrai pavojinga ir nesaugu. Tuomet mociute pasiule, kad vaikas pradetu su ja miegoti.Mes gyvename kartu su mano mama. Tai cia buvo tikras issigelbejimas:) Nors daktarai sako, kad pilvuke vaikui gana saugu, ir tokio mazo vaiko uzkliuvimai nera pavojingi.

    liutukas

  3. 1

    man kazkaip to nebudavo. as visada apskaiciuodavau, kad jei netycia butu taip, ar pvz vaikas duksta visada pilva uzsidengdavau, ir zinoma mokiau kad skauda jei uzgautu, na ir pavyko, laimingai, be uzgavimu isnesiojau..

    tikmama