• 7ats.

    Sveikos,kurios maitina misinukais kudikius ar buvo kuriai,kad daktaras butu vaikuciui sakes papildomai vartoti vitamina D,man keista,nes tyrimu nedare,o sako pavartokit aliejini tirpala D ,manau misinuke buna uztektina sio vitamino doze,neramu,kad nebutu per didele doze vaikui.(3men vaikui)

    Digna1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    brangioji, reikia daktaru klausyti ir literatura skaityti - vitaminas D nuo 1men kudikiui ne reikalingas, o privalomas net. kaip jus vaikui 3 men, o vitamino D neduodate......

    tikmama

  2. 2

    taigi daktare zino kuo maitini-neskirtu jei nereiketu-neisradinek dviracio

    Anonimas

  3. 1

    visi vaikuciai nuo 1men geria vitamina D

    Adri

  4. 1

    Aciu mamytes,nes kurios maitina savo pienuku tikrai zinau,kad reikia vitamino D,bet ir as duodu kas diena po lasiuka,nors manau turetu uztekti tiek kiek yra misinuke.

    Digna

  5. 1

    Duodu vitamino D nuo 1men,prasom isiskaityti i klausyma!Maitinu misinuku,ten yra subalansuota viskas reikiamomis dozemis,skaiciau per didele D vitamino doze turi pasekmiu..

    Digna

  6. 1

    Maitinau misinuku,bet ir vitamina D naudojau,vienas lasiukas naudojamas profilaktiskai tikrai zalos nepadarys.O tyrima gali padaryt pati,jis yra mokamas.

    grirute

  7. 1

    as misinuku ir mp-ir vitamina d duodu-jis privalomas profilaktiskai mum2 lasiukai,o kai jau reikia gydymoskyria daugiau ir gali reiketi kazkur iki 1 metu

    suniukas