• 18ats.

    Ar keiciant sauskelnes valote dukrytei tarpviete?

    Ten viduj prisirenka kremuko ir kakuciu, o skaiciau, kad nereikia valyti, kad naturaliai issivalo. Tai as su dregnos vatos gabaleliu truputi pavalau, bet galvoju, kad nebutu blogiau :s

    AusrineKūdikio priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as tik kartais bet siaip stengiuose ten pavalyti tik vandenuku o ne servetelem :)

    cindy

  2. 3

    Na musu dukrytei jau daugiau kaip metukai, bet po kiekvieno kakucio plaunam sikniuka ir tu paciu tarpviete,o ir siaip maudomes kas antra vakara,tai tokiu apnaseliu daug ir nebuna,bet,kiek zinau,kad negalima ten visko isvalyti,tai yra svotiska naturali apsauga.

    almyte7

  3. 3

    Kai jau labai viskas "aplimpa" ir negalima popieriuku nuvalyti, kišu po kranu ir praplaunu kaip gaunasi:) Bet paskui šluostant apšluostai ir šiek tiek viduje, nes kai tie nešvarumai lieka, greičiau pradeda raudonuoti, o tai blogiau už nešvarumus. Jeigu jau matau, kad raudonuoja, patepu kremu nuo iššutimo arba bepantene tepalu. Jeigu tai tik išskyros būna, tai jų dažniausiai neliečiu, nes jos apsaugo nuo užkrato. Gerai toms, kurių leliukai dar maži, ir gali lengva po kranu pakišti užpakaliuką, bet jau metukų amžiaus, kiekvieną kartą po 'reikalo' tikrai neprausiu po kranu.

    elegancija

  4. 3

    As auginu berniuka, bet drauge turi mergaite, tai ji irgi specialiai nelenda ten nieko krapstyti, tiesiog po tekanciu vandeneliu plauna.

    Agne

  5. 3

    as irgi kiekviena karta plaunu po kranu, bet ta vietuke vistiek lieka nesvari. As bijau ten kist pirstus kaip plaunu, kad nepazeisciau.

    Ausrine

  6. 3

    Kadangi aš kiekvieną kartą keisdama pampersą savo dukrytei plaunu užpakaliuką po tekančiu vandeniu. Tai ten ir nelendu daugiau, nes manau, kad kažkiek išsiplauna. Man ir gydytoja liepė specialiai ten neplaut, nes išsivalo.

    trejetukas

  7. 2

    As tai maziukei visada nuplaunu kai keiciu o dabar kai jau mokinames ant puodo tai recaiu plaunu kokius tik 2 kart y diena bet su servetele niekada nevalydavau jau geriau nuplauti, man atrodo taip sveikaiu.

    mamyciuke

  8. 2

    Na aš tai atvirkščiai skaičiau,kad reikia ten valyti atsargiai,bet būtinai valyti.Kad neįsimestų kokia infekcija,juk purvas ten lieka.Na šiaip kai pasituštindavo mergaitė aš visad taip ir dabar nuplaunu po kranu su muiliuku vaikišku ir dar po to su drėgna servetėle tarpelį tą pavalau jei neišsiplauna kakučiai.Tada nusausinu ir arba leidžiu be pampersiuko pabūt arba uždedu jį.

    Vilmiene

  9. 1

    apiplaunu vandenukų,du kartus į savaitę maudau,tada su muiluku.

    emiliukas

  10. 1

    Mazajai 5 men, tai list nelendu, plaunu po tekancio vandens srove. Jei randu nesvarumu, atsargiai pavalau dregna sevetele.
    Drauge, auginanti mergaite, patare ausu krapstuku isvalyti, karta pabandziau, kazkaip man ten nelabai gavosi, tai paklausiau gydytojos, sake geriau ten nelysti be reikalo. Tiesa, tos pacios drauges dukrele nesenai persirgo slapimo taku infekcija, tai esu 95proc tikra, kad del to rakinejimo tenai.

    linelis