Atsakymai

  1. 3

    as daznai begdavau is pamoku..del visko kaltinau seima, buvo viskas dzin, ant vysko buvo nusispjaut, nors mokiausi tikrai neblogai, bet uzeidavo tokios bangos, kad sugalvodavau neit i pamokas, gaude mokytojai mane, tevai tik skesciojo rankom, daug problemu buvo seimoje pas mus. nepaisant to sugebejau baigti 12kl ir islaikyt egzaminus labai neblogai. oij sunku buvo, neturejau jokios uzuovejos, tik nebent draugus, bet ir tai tokie draugai kurie kursto neit i pamokas kaip tik veliau supratau yra ne draugai, zodziu isaugau.

    Anonimas

  2. 3

    priezastis tikrai turi buti.efektyviausia turbut butu pokalbiai. o kartais tiesiog reikia grieztos disciplinos paaugliams. bandykit dometis ka ji veikia, kuo domisi - galbut i negera kompanija pateko, kuri veda is kelio, kontroliuokit ejima i moklykla (jei yra galimybe lydekit iki jos). gal tiesiog sitam vaikui drausmes labiau reikia

    busimamama2

  3. 2

    Tik nebandykit saukti ant jos, liepti eiti i mokykla, grasinti ir t.t. ir pan. - situacija bus tik dar sudetingesne. Pas psichologe taip pat neverskit eiti, jei pati nesutinka. Nutaikykit tinkama momenta, kai namie busit tik jus dvi, ir pasikalbekite draugiskai bei atvirai apie tai. Tikrai turi buti priezastis, kodel neina i mokykla. Daug tevu mano kad tai del paauglystes, nes sitaip "atseit" "protestuoja" pries kazka. Bet dazniausiai taip buna del pvz. klasioku (o kartais net mokytoju) patyciu, ir pan. Sekmes.

    Yuki

  4. 2

    nenurodinėti ar įsakinėti, o tuo labiau savo moralais nebandyti graudenti ar lįsti į dūšią, tiesiog ieškoti priežasčių, pačios klausti ką ketina daryti, gerbti dukros nuomonę, tik visa tai gali būti sunku padaryti jei nėra ryšio tarp dukros ir mamos, ta prasme ar artimos ir atviros viena kitai neaišku.

    ilgesys

  5. 2

    Ne per viena diena pradejo nelankyt ir vieno sykio pas psichologa nueiti neuzteks.Daug kalbet su dukra reikia,kad issiaiskint priezastis.

    grirute

  6. 2

    policija ir vaiku teises neprivers tik bauda tevams uzdes uz neprieziura

    ingac

  7. 2

    Gal nesutare su bendraamziais gal patycia patire pakalbekite priezastis tikrai yra

    aurikii

  8. 1

    reikia ieskoti priezasciu auklejime, gal tevai visada pateisino jos blogus darbelius, kaip daznas megsta sakyti: ''mano vaikas nekaltas, cia kiti kalti'' ir lepina nuo gimimo. As netaikau to autorei, nes nezinau kaip ji augino, bet taip dazniausiai buna, todel kaltinciau tik tevus del tokio vaiko poelgio. Zinau atveju, kada tevai pasake, kad jei vaikas neklausys ji paims i globos namus, tada vaikai suklusta ir pradeda mastyti....

    vinipukas

  9. 1

    Reiketu pasikalbeti kaip draugem,kodėl nenori,kas nutiko,kame problema ir t.t.Manau padės geriau nei svetimas žmogus,psihologas.Reikia tik suarteti su vaiku.

    pavasarinuke

  10. 1

    paprasyti kad su ja pakalbetu jos azmiaus draugas(ė)
    as pats vaikas ir mano klasioke taip tai taip daro as su ja pakalbejau ir padariau psihchologu menesiu darba per viena diena :)

    Anonimas