• 2ats.

    safilokokas

    labas mamytes!noreciau paklausti tu mamu patirties kuriu leliukai gime turejo zarnyne stafilokoka? kaip gydete? po kiek laiko isgijote? ar veliau tai kaip nors atsiliepe ,ta prasme gal daznai sirgote zarnyno ligomis?

    dovukas11SveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gal turite omenyje stafilokoka? :) jei taip tai zinau gimineje viena atveji, gime berniukas su sia infekcija, skire gidyma iskarto 10dienu antibijotikus, o pasekmes tokios kad del sios ligos sutriko fizine raida, dabar tryis metai dar nevaiksto pilnai, bet gyd sako kad isauks ir iki kokiu 5-6metu nebesijaus skirtumo su kitais vaikais, visa kudykiste pravargo, pastovus gyd konsultacijos ir visa kita.. bet protine veikla labai gera.

    bambaliukas

  2. 1

    nesirgome, bet kiek teko domėtis, turint organizme pasislėpusį šį ir kitokius niekadėjus, reikia ypač rūpintis sveikata, gerai maitintis, geti skysčius, vartoti gerąsias bakterijas, vitaminus, stiprinti organizmą, kad būtų iš ko su juo kovoti ir neleisti jam gyvuoti. Jūsų vietoj griebčiau gdyytojui už gerklės, kad Jums gražiai padėtų su tuo išmokti gyventi.

    Rugsėja