• 10ats.

    Ar mokydamasi galeciau mokytis kol pilvo nesimatitu?

    Mes su draugu draugaujeme8 men,jam 26m o man dar tik bus 18 jis nori labai vaiku tai nezinau kep padarius as jo nenoriu prarast

    odetutePolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    jei vyras tave myli, tai turi suprasti, kad tau reikia susitvarkyti gyvenima (t.y. bent jau baigti vidurine). tikrai geriau neskubeti - juk dar visa jaunyste pries akis. bent jua kelis metus palaukit. normalus vyrai del tokiu dalyku nepalikineja

    busimamama2

  2. 1

    nesusisgadink sau gyvenimo ir maziau klausyk ka vyrai sneka, pamatysi, kad viena diena jie suokia ta kyta ana, pasitikek tik vienu zmogum pasauly- savim moteryte, tik ne vyru. bus tu vyru, visokiu, pradesi studijuoti, pamatysi dar begale zavyngu vaikinu.

    Anonimas

  3. 1

    Nemanau kad pivukas galvai trukdo dirbti :)
    Zinoma mokykis visu pirma, net jei taip nutiktu,kad imtai ir lauktis.
    Bet protingiau bus,bent jau mokslus uzbaigti.
    O vaikinas norintis vaiku, gali ir vos gimus kudikiui jau visai kitaip galvot..
    Greit pasigest draugu,bendravimo su jais, ar vaiko verksmas greit nusibosta..
    Vaikas ne zaislas, o labai,labai didele atsakomybe!
    Ir as susirupinciau,tokiu zmogaus poziuriu, kad buti mama pakanka but ir neisilavinusiai,nieko nenuveikusiai moteriskei, net niekados nedirbusiai..
    Na,gal jis kietas potencialus "milijonierius", ir gali islaikyt, ir jam nesvarbu kas namie tupes,issilavinusi zmona,ar "dundukele",be jokio garanto net pati sau pagelbeti,jei tie norai subyretu.. o meile istirptu.
    Ka tada darytai?
    O taip nutinka daznai.
    Visi sakome,tai ne man,tai ne man...
    O poto liejame asaras,kad esame pacios visiskas realiai nulis... niekas, jei jis pasuks kitu keliu.
    Lieki ant ant ledo,ir jau su liudna praeitimi.
    Pakilt bus daug sunkiau,nei sugult i lova.

    Anonimas

  4. 1

    Taip,jei jis tikrai myli,jis turi palaukti bent kol baigsi šią mokyklą,pasirodyk nekvaila,ir stebėk jį. Nes ji yra kažkas tokio slapto slypinčio,kvailo jo mintyse,tai jis ir nenori,kad baigtum net šią mokyklą

    Anonimas

  5. 1

    labai jums aciu,as taipat manau tik jieskau patarimu bisk

    odetute

  6. 1

    Tai koks skirtumas kur mokotes,pabaikit ispradziu,suraskit darba,padirbkit,kam sedet ant jo sprando ir but islaikoma,visko buna,kad ir issiskyria,tai is ko tada vaika islaikysit.Ne tik apie ji galvokit,bet ir apie vaiko gerove.

    Jolka123

  7. 1

    Jis sako kad islaikis mane ir nori turet mane salimais jis dirbantis gyvena su tevais.As taipat manau kad reikia mokytis bet as mokausi specialiojioje internatinei ,ar turi tai reiksmes?

    odetute

  8. 1

    Bent mokslus pabaikite. Kas jam yra negerai gal ? Nori vaikų,kad tipo visapusiškai prisirišt prie savęs ? Nejuokauk. Mokslai pirmiau.

    Anonimas

  9. 1

    Tikrai neskubekit,baikit mokslus,suraskit darba, staza uzsidirbkit,kad paskui bent kazka gaudinetumete uz vaika is sodros.Beto 8 men. tikrai nera daug,kad jau planuot vaika.

    Jolka123

  10. 0

    vaikuti baik mokslus,nores islauks jei ne vadinasi atsiras tikrai taves vertas

    Anonimas