Atsakymai

  1. 3

    Dvieju rusiu kvepaliukai,dieniniai vakariniai.Nediduke dilde naguciams.Kompaktiskos sukos,serveteles.
    Ir daugiau visiskai nieko .Gal nuo metu apie 18.. dabar jau man 28 Kad kosmetika niekinis dalykas,nevertas pinigines ir 1 cento turinio, supratau nuo 17 iki 18, o nuo seliokos buvau graziu berniuku su drauge,kuriais zavejomes,kaip protingais ne pagal metus ir pavyzdziu,tuomet kad ju replika,va dvi papugos eina, tirai pagrista.Abi nesidazom, ir tikrai esame ryskios,gaivios,zavios.

    Anonimas

  2. 3

    Kasdieninėje kosmetinėje ,tušas vienas,viena spalva šesėlio,juodas pieštukas,skaistalai skruostikauliams viena rūšis,ir antakių šešėliai. Kitame mėtosi retai naudojami,arba išvis nenaudojami seni,ir netinkami tryjų rūšių šešėliai,kurie greičiausiai turėtų būti metami. Nes gal 2_3 metai atgal pirkti. Ir kremas veidui.Stengiuosi tam daug neišlaidauti.

    Anonimas

  3. 3

    tusas ir piestukas gramas pudros:)

    rittta

  4. 3

    labai daug vysko, tusas tik vienas, nes dazniausiai ji keiciu, krempudra, skaistalai, seseliu gausybe atspalviu, lupu dazu ir skaistalu keliu atspalviu, sumoku pinigus gerus, bet man ilgam uztenka, tik kaip sakiau tusa keiciu kas tris menesius. vyras niekada nepriekaistauja, jam kad tik susitvarkius, pasidazius, negaili tu pinigu kuriuos isleidziu, neskaitau as cia kremu, nagu laku.

    Anonimas

  5. 3

    Nieko daug nera: egstami tamsesni seseliai nuostabus skaistalai, egipto zeme, ir tusas. Taip pat akiu piestukasir zinoma sepeteliai skaistalams ir seseliams

    Pabuciuok

  6. 2

    Neseniai gavau dovonu is vyro dovonu kosmetine,joje yra daug vertingu dalyku,pvz kaip:Keli ivairiu spalvu lupdaziai,pora akiu tusai,seseliai,akiu ir lupu piestukai,nagu lakai,kazkokie sepeteliai =D ir pudra ...Vaje net nezinau kada juos isnaudosiu!=D

    Anonimas

  7. 2

    Oj, daug daug visko... Tikrai neisvardysiu :) Anksciau dar daugiau buvo, dabar biski aptvarkiau :)

    Yuki

  8. 2

    Turto tai yra,tik kosmetineje,pagrinde tas turtas,ko reikia dieniniam makiazui ; kremas,pudra,piestukas antakiams pakoreguoti,tusas,lupu blizgesys...Nemegstu,jeigu kosmetineje painiojasi tos kosmetines priemones,kurios pvz skirtos vakariniam makiazui,tai ivairus seseliai tamsesni,lupu dazai ryskesni,jas mieliau laikau vonioje,prie veidrodzio sudejusi i dezute :).Nes kasdiena man ju tikrai nereikia,taip,kad ir kosmetineje kuo maziau niekuciu,tuo tvarka didesne ir lengviau rasti tusa,ar piestuka,kai nera "bardakelio " :)))

    flower31

  9. 2

    Tušas,lūpdažis,lūpų blizgis,vokų šešėliai,krempudra,kvepaliukai

    ruta26

  10. 1

    oo daug kremukai, lupdaziai, pudra

    Auksare