• 9ats.

    Sveikos. Esu pakviesta i krikstynas, bus didele svente, mano vyras bus kriksto tetis, tai jis dejosi su kriksto mama ir nupirko auksine grandinele. Sakykit tuscio eiti nenoriu, ka man nunesti dovanu??? Mastau apie barbe is saldainiu, kaip manote?

    marinaaaKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nieko cia keisto-daug kas taip daro.ima is skirtingu poru zmones.galit ateiminimui ka nors padovanot isgraviruota remeli, albuma krikstynu nuotraukom, zaisla ar grazu drabuzeli

    busimamama2

  2. 2

    kaip idomiai jusu vyras kriksto tetis o jus kvieciama kaip paprastas svecias...keista..

    bambaliukas

  3. 1

    o vaikui kiek laiko, jei visai mazas leliukas, kol jam prireiks tos saldainiu barbes tie saldainiai ir pages...as nupirkciau koki pliusini zaisla, simboliskai tik.

    Anonimas

  4. 1

    Ziurint kokio amziaus vaikas,jei maziukas ir nevalgo saldainiu tai geriau pampersu tortas.Dar priklauso kokia suma ketinat tam isleist.Bambaliuk,o kas cia keisto,jei kvieciami kumais ne vyras su zmona?

    grirute

  5. 1

    aš jūsų vietoje tai kokį žaisliuką padovanočiau.

    Lulu

  6. 1

    as ir siulyciau ne saldainius dovanoti...

    tikmama

  7. 1

    Manyčiau, kad reikėtų pasvarstyti apie kažką kito, nes saldumynų ir taip netrūks. Padovanokit dovanų kuponą iš žaislų parduotuvės (mes tokią dovaną dovanojome tai patenkinti liko visi, ir tėvai ir krikštytas žmogutis). Aišku neperšu šio varianto :).

    Gretuke

  8. 0

    Gaila,kad Jus nepaeme su vyru kartu krikstateviais ...Na,o kas del dovonos nezinau kiek panelei metu,jeigu daugiau kaip metukai as irgi paimciau saldainiu visokiu skoniu,bet vietoj barbes dideli pliusini meskina,plius da atvirute su graziais zodziais ... Paaugusi galetu perskaityti ir prisiminti graziausias akimirkas ...

    Anonimas

  9. 0

    Visu pirma, kokio amziaus tas vaikas?Jeigu tik keli menesiai,tai sadainiu manau,kad nelabai valgo,o barbe tai toks atgyventas dalykas jau,galima ir kazkoki idomesni zaisla nupirkti ir vel gi tai priklauso nuo vaiko amziaus.Jeigu nesate ispausti labai i piniginius,tai geriausia butu tai,kas lieka ilgam,ilgam prisiminimui,pvz koks minimalus,grazus papuosaliukas,ar apyranke ,ar auskariukai,nes kaip supratau mergyte bus krikstijama .Galima tikrai rasti originaliu dovanu,netgi nuejus i specelizuota parduotuve.

    flower31