• 5ats.

    Gimdymas antrą kartą

    Sveikos mamytės. Klausimas toms, kurios gimdė du ir daugiau kartų. Girdėjau tokias kalbas, kad antras gimdymas lengvesnis nei pirmasis. Kad jis greičiau praeina ir gali prasidėti anksčiau nei nurodyta gimdymo data nėščiosios kortelėje. Ar tai tiesa ar tik dar vienas senų bobučių "pletkas"? Ačiū už atsakymus :)

    GretukeKiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    na gimdymas lengvesnis jeigu tarp vaiku maziau nei 7 metai ir ypac gerai jeigu maziau nei 3, o jeigu ilgesni kaip 7 mama vyresne tad gimdymas gali but sunkesnis, be to nuo lyties daug kas priklauso mergaites visad gimsta lengvaiu nes galvute mazesne.
    Mano antras buvo lengvesnis greitesnis pagimdziau 5 dienom anksciau (pirma 2dienom anksciau) nekirpo (su pirmu teko kirpt nes sirdutes plakimas vaiko susiplnejo tad skubino istraukt) Na man antras tikrai paprastesni o svarbiausia labai greitai atsigavau i antra para issirasiau ir nesijauciua kad gimdziusi.

    vejune

  2. 1

    Jei teoriskai ,tai lyg taip ir turetu buti. Organizmas jau per ta perejes,gimda ir gimdymo takai "Patreniruoti" ,moraliskai irgi jau susipazinus kas gali laukt. ir t.t.. procesas turetu vykt lyg ir greiciau.
    Taciau realybeje tai ne tai jokia taisykle. Ir gimdymas gimdymui nelygus.
    gali but ir visi gan lengvi,ar kuris greitas ,o gali but bet kuris is ju ir su komplikacijomis,ar nesklandumais,sudetingesnis ,skausmingesnis.

    Anonimas

  3. 0

    As pagimdziau ir pirma ir antra karta 5 dienom anksciau. pirmas buvo extra cezaris, o antras planine cezario operacija. Problemos su krutim buvo tokios pacios ir su pirmu ir su antru vaiku. Musu atveju skirtumo nebuvo.

    liutukas

  4. 0

    gimdziau 4 kartus.pirmas buvo sunkiausias, buvo ir komplikaciju. kitos trys gime lengvai be nuskausminamu.su paskutine jau galvojau iki ligonines nedatempsiu pirma gime pagal termina kaip ir nustate kitos trys pora savaiciu anksciau

    Anonimas

  5. 0

    Mitas.Sesuo antra karta gimde ta pacia diena kaip buvo nustatyta,gimdymas buvo daug sunkesnis uz pirma.Sake pirmas palyginus su antru,tai "iskrito pats":)

    zdraica