• 11ats.

    vyro pinigai

    situacija tokia, vaikas daznai serga bunu daznai ant bilieto, is vyro jauciu toki kaip ir priekaista kad nedirbu, pradejo savo jis pinigus lb skaiciuoti, jei man duoda "kur padejai ka pirkai", o tai buna maistui ir vaistams. as jam pasakau bet kad kiekviena diena del to susipykstam. as jam pasakiau vaikas serga imk bilieta tu, tai jis nenori jau tada. tai kur man ta vaika deti tada, seneliai dirba juk, visi zmones savo reikalu turi. nes mano pinigelius taupom ir nieko nuo saskaitos neimam, bet sita jis uzmirsta. o kai pasakau kad pasiimsiu tai jis nebandyk mes taupom. bet is tikruju buna, kad nuimu, nes tas skaiciavimas jo uzknisa jau. o kai dirbu nieko panasaus nebuna. kaip jam paaiskinti?

    mone23Šeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as ir imu ir neklausia kaip ir kada ir kur...

    tikmama

  2. 2

    Tikrai nesamone, nes, kaip jau viena nare rase kad seimoje yra trys asmenys. Manau, jusu vyras yra didelis savanaudis.

    Yuki

  3. 2

    niu laba diena,kas cia per mastymas man buvo toks metas kai turejau cekius parnest,po visokio pagyvenimo pasikeicia mamaniukas,pastatai i vieta,o ka kalbetis kai per viena ieis per kita iseis,su psihologija negerai paciam su savim reikia susitvarkyt.

    rittta

  4. 2

    as tai jauciu neistverciau ir pasiusciau toli toli su visa jo alga.

    tikmama

  5. 2

    Kalbetis,kalbetis ir dar karta kalbetis.
    Arba pasakyti,kad tegul jis gyvena is savo pinigu,o jus is savo,o jeigu nenori islaikyti galit ir alimentams paduoti.

    Jolka123

  6. 1

    turbut turiu nuostabiausia vyra zemej :D dirbam tiek jisai tiek as uzdirbam panasiai po lygiai , nors specialybes skiriasi gerokai :D jisai nieko nebaigias, o as baigusi :) bet cia tas nie prie ko :) vyras niekda neklasia kiek kam ka isleidziu, visada vaziuojame i parduotuve apsipirkti abu , jisai apmoka viska :) bet ne del to kad pas ji pinigai tiesiog jisai savo alga pas save laiko o as savo pas save, niekada neteko bunant su juo parduotuveje man pamoketi nors tikrai apmokeciau :) kai viena nuvaziuoju tada zinoma perku is savo algos bet niekada jisai neklausia kiek isleidai ant ko, mokescius dazniausiai apmoka irgi vyras, taip ir pasileika labai daug pinigeliu pas mane saskaitoje, aisku as niekada vyro neprasau kad duok tu man ant to ir ano, ko man reikia as nusiperku is saves :) niekada nekilo problemos del pinigu pas mus seimoje niekada.

    bambaliukas

  7. 1

    pagrindine klaida - mano ir tavo pinigai. Padaret klaida matyt seimos kruimo pradzioje, kad nenustojot skirstyti pinigu, is to ir kyla visi nesutarimai, nors dabar kazin ar pavyktu seimos biudzeta paversti i "musu" pinigus.
    Net nezinau, ak cia ir padaryt, gal kai susirgs vaiaks, sakykit jam kad daktare jums nebeduoda biletenio, tai tegu jis ima, nors ir nenori. Tegu pats paziuri, kaip sumazes jo alga ir koks sunkus darbas sedet namuose su serganciu vaikuciu.
    O seip palinkesiu sekmes, ir bandykit kalbetis kuo daugiau.

    Adri

  8. 1

    idomus koks-taupyti aisku gerai,bet juk seima susideda is jusu visu 3-tai vadinasi ir isleidziate 3 asmenims o ne jam vienam-nes tipo jis vienas dirba-vaikutis tai abieju-jus nedirbate darbo vieno,o jis nepagalvoja kad jus dirbat namuose dar sunkesni ir svarbesni darba-aisku pinigu uz ji nemoka,keisti tie vyrai-kalbekit nepades-pasiuskit,bet ne per toli-o kad jamat pinigelius is ten kur taupot-pasakykit paaiskinkit kodel,kai paaiskes bus tik bereikalingas barnis ,sekmes

    suniukas

  9. 1

    Čekius taupykite. Tegul įsitikina,kad nesamonėms neišlaidaujate. Jei tai tiesa. Nes gal kur ir tenka paslysti,tam mes ir moterys :-)

    Anonimas

  10. 1

    Na jei skaičiuoja,tai bandykit daryt atvirkščiai. Tegu jo pinigai tauposi,o iš tavųjų gyvenkit. Maistui vaistams. Kai prašys jis pinigėlius,klausk"o kam',ką pirksi? arba,"neišlaidauk" "kodėl tiek daig išleidai,?" Būk ir tu vieną kartą griežta. O tai visai užlips tau ant galvos.

    Anonimas