• 9ats.

    Padekit!!! Sveiki. Noriu jusu pagalbos

    Padekit!!!
    Sveiki. Noriu jusu pagalbos. Kovo 30 diena buvo mano pirmas kartas,be apsaugos. Bet jis nuleido ant pilvo. Tada skaudejo papilve bet. Balandzio 11diena susirgau. ,bet dabar visa laika. Laika gyvenu su baime. Tada vel susirgau balandzio 30diena . Menesiniu trukme normali kaip visada 4-5 dienos. Tik kad dabar visa laika papilve taip maudzia ir atrodo pilvukas puciasi. Bet daugiau nieko nejauciu. Krutine nera jautri ,nepykina ir t.t. Tik pilvuka maudzia. Po pirmo karto praejo jau. 6-7 savaites. O vat siandien visa diena labai skaudejo papilve . Ir vata dabar geguz15 diena vel pradejau kraujuoti . Manau , kad tai menesines. Nesuprantu kas man darosi .

    juske123Nėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    nemanau kad kuri tau pasakys kas yra :) reik eit pas specialistus

    juvrate

  2. 1

    nebijok ir nueik pas ginekologe kad nebutu kas blogai pasitikrink

    juvrate

  3. 0

    Hm.. Na, gerai, kad nėra "netyčiuko", bet šiaip pas gydytoją nueik, tie skausmai.. Negali žinoti, ir geriau nerizikuoti. Gal partneris "netyčia" LPL padovanojo..

    Jutta

  4. 0

    Vakar nusipirkau nestumo testa. Pasidariau gryzusi is mokyklos , nes neistveriau . Parode neigiama. Ir siandien ryte , tik atsikelusi pasidariau kita testa ,kuris taip pat neigiamas . Happy ;))

    Anonimas

  5. 0

    O pas ginekologe su tokiom problemus atejus ar reikes darytis kraujo tyrima ar slapimo ?

    Anonimas

  6. 0

    O pas ginekologe su tokiom problemus atejus ar reikes darytis kraujo tyrima ar slapimo ?

    juske123

  7. 0

    apie viska reikia galvoti is anksto... pritariu kad cia nerasi atsakymo,reikia ginekologo konsultacijos.

    sandriccca

  8. 0

    Vaikiukui dar nelaikas .man 18 metu . Beto dar tik 11 klases pabaiga. O vat tada man buvo pirmas kartas ir vat nepagalvojau .;(

    juske123

  9. 0

    na mylintis b apsaugos visada yra tikimybe pastoti-tik va nesuprantu vaikiuko turbut dar nenori ,o nesisaugai-negalvojate taip darydami

    suniukas