Atsakymai

  1. 5

    o kodel reik nuo kazkokio amziaus pradet vaikui pusryciauti tais sausais pusryciais? :D
    Maniskiui 3m., bet toki dalyka valgo kaip uzkandi, kelis kart i menesi, o pusryciam neketinu duoti, pusryciu meniu turi buti energingas ir puikiai balansuotas.

    Adri

  2. 4

    Aš asmeniškai prieš tokį "maistą". Mano keturmetis nevalgo sausų pusryčių. Pati gaminu valgyti.

    lydekaite

  3. 3

    Tokios sintetikos, sausu pusryciu "paketuose".. Kur pilna gliutomatu, ir apie ju buvima juose tycia net neuzsimenema ant ju.Net nemanau niekada pirkti. kokio amziaus vaikas bebutu. Nes istatymiskai, juk i galima surasyt nepilna informacija ! ir taip isskisinet belen koki suda.
    Pasirodo gliutomatu yra net biskvitiniuose ir sausainiuose skirtuose kudikiams. O ka jau kalbet, apie pakuotes su sausais "ekologiskais" pusryciais. kur naudojami paskrudinimui isvis neaiskios kilmes aliejai. ir nieko apie tai neminima.
    Faktas i Lietuva ,vezami visi produktai,kas skirta trecioms salims.. ir uz kosmine kaina.
    Tad as niekada netingiu,savo vaikui pagamint normaliu tikru pusryciu. O ne lukstu nubrokuotu atlieku,kas netinka tikru "europieciu' rinkai. :)

    Anonimas

  4. 2

    kas neblogai? klausimas jums blogas ar atsakymai?

    tikmama

  5. 2
  6. 2

    anglijoj, airijoj jie labai populiarus, ir pasirinkimas ju desimt kartu didesnis nei lietuvoj, mes turime viena dezute, kuria as pati ir baigiu suvalgyti, nes mano vaikas ju nevalgo.

    Anonimas

  7. 2
  8. 1

    gal nuo 4m, nes labai pieno negere, o su sausais pusryciais tik duok

    vinipukas

  9. 1

    vasara kai karsta tikrai kosei tai daznokai paduodu sausus pusrycius svieziu vaisiu ar uogu idedu, gal nuo kokiu metu jau praktikuot pradejau ziema ju nevalgom, norisi kad ziema ka nors silto i skandi isimestu.

    vejune

  10. 1

    maniskis nevalgo ju pusryciams,dienos eigoje,dazniausiai vakare uzsimano

    ruta26