Atsakymai

  1. 4

    Aš nesutikčiau su tokiu posakiu, nes jeigu gerai save prisižiūri, reguliariai pasitikrini pas gyd., tai kodėl turi skaudėti? Nėra jau tokia didelė riba - 40 m., gal kai tau 18 m., tai tada tokie metai atrodo "baisiai senai". Bet kai jau artėji prie 40 m., dažnai širdy dar vis būna 18 m.:))) O dažnai būna, kad jaunesniame amžiuje daugiau ką skauda, negu vyresniame:)

    elegancija

  2. 3

    Jai zmogus jauciasi gerai koks skirtumas kiek jam metu. Va mano vyro mociutei 81metai ir niekada negirdejau kad ji skustusi kad jsi ka skauda, labai linksma smaikstaujanti mociute. O 40metu tai tik gyvenimo gera pradzia kai vaikai pauginti ir gali dziaugtis gyvenimu su mylimu vyru:)))

    mamyciuke

  3. 3

    40 - jau senatve? Juokaujat! :))))
    As bandysiu isignybti gal virs 60... :)

    Linute39

  4. 2

    Na man 40m dar tolokai, bet tikrai nemanau, kad 40m ir jau butinai turi kas skaudeti su kuo nors buti negerai. 40m pats viduriukas :)

    Erika_P

  5. 2

    40metu nemanau kad jau senatve ...anksciau tai man atrode jau 35m.senukas o dabar kuo toliau tuo labiau isitikinu kad nuo 40m.tik prasideda idomus gyvenimas :)))jei zmogus save prisiziuri tai manau ir 40m.pats dziaugmas gyventi :)))

    Pearl

  6. 2

    Manau isties labai priklauso nuo genu ir gyvenimo budo kaip tu jausies budama,kad ir 20 ar 40...

    geguziukas

  7. 2

    Jeigu zmogus rupinasi savimi, tai gal ir 40-ties jam nieko neskaudes. man irgi nieko neskauda, o ligu man dar nezinomu neieskau. Bet visgi skauda: pilva per menesines, kartais koks dantis nori vizito pas stomatologa, galva paskauda, sirdi kartais sudiegia...

    Agne

  8. 1

    Kokia juokinga fraze :) Pirma karta ja girdziu ir jokiu budu nesutinku :)

    Imbiere

  9. 1

    Nesutinku,nesu net girdejus,tai taip iseina,kai zmogui 40,tai jau ligom aptekes...

    ruta26

  10. 1

    Nesutinku - koks keistas posakis...

    Auksare