• 27ats.

    Skalbiniu dziovykles. Gal turite, kokie atsiliepimai?

    Mamytes, gal kuri turite namuos elektrine skalbiniu dziovykle? Jos buna ventiliacines ir kondensacines, isvaizda,kaip skalbimo masinos.

    Linute39Buitinė technikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    neseniai nusipirkom skalbimo masina kurioje taip pat yra ir dziovinimo programa:)) as patenkinta, nes kai yra vakai, daug rubeliu buna ir dabar salta, rubai ilgia nedziusta, todel ka reikia issidziovinu:)))

    ievutek

  2. 3

    jo turiu dabar kai nuolat lyja, tad neisivaizduoju kaip gyvent be jos reiketu.. nes ir tai stengiuosi kad vaikai bent po 5 dzinsus, 7-8 bliuzonus turetu, kad nereiktu galvos sukti jog ryt netures kuo i mokykla eit, bet jeigu dar dziovinimas butu problema tai aplamai gi labai daug rubu reikia turet kad kieviena diena perrengt..

    gertruda

  3. 3

    As jau pusantru metu turi dziovykle ir esu tikrai labai patenkinta,pirkausi ir rinkausi ja pati,nes mano vyras nelabai norejo,bet su skalbiniais reikalu turiu as,tad jo nuomones ir neklausiau:) Mes turim kondesacine(kai vanduo susirenka i toki inda,o po dziovinimo ta vandeni paprasciausiai ispili) ir kistukas elektrai kaip ir normalios sk. masinos. Pas mus irgi nera balkono,tad siuo atveju tai nepakeiciamas dalykas(ypac tokiu oru,kai skalbiniai nedziusta).Zinoma,ELEKTROS SANAUDOS PADIDEJO! Nors rinkausi,kuri maziau jos "valgytu", visgi... kainuoja. Dabar intensyviai galvoju apie naktiniu ir dieniniu skaitliuku keitima. Tiesa, vienas dalykelis,siaip labai daznai dziovinant drabuzi,siek tiek pablunka spalva ir....visus vyro ir sunaus apatinius marskinius "sumazinau" vienu dydziu:)))))

    sapriene

  4. 3

    Oi kam tas kitas elektros yvadas na cia mano yras nusimano apie ta elektra ir jis rinksis ta dziovykle nes as neka ten nusimanau, man svarbu kad tik spalva deretu kaip ir su skalbykle buvo as spalva isrinkau o vyras visa kita apziurejo ar tinkama.

    mamyciuke

  5. 2

    Mano skalbimo masina kartu su dziovykles. Tad atskiros pirkti nereikia.

    Yuki

  6. 2

    Turiu paprasta metaline dziovykla

    ruta26

  7. 2

    Turime, tokią sulankstomą. labai patinka

    Auksare

  8. 2

    taip turiu, elektroliuka AEG, super tik atsargiai su apatiniais, ji juos sutraukia iki mazenio dydzio siulyciau nedeti

    caila

  9. 2

    turim tokią mobilią džiovyklą - super daiktas.

    Jorkaile

  10. 2

    tikslus mano turimos dziovykles modelis Elektrolux EDI 96150.

    sapriene