• 5ats.

    Dėl maitinimo

    Nežinau ar užtenka mamos pienelio... Mano dukrai 2 mėn., paskutiniu metu kažkaip įdomiai ėmė valgyti. Atrodo, kad netraukia paskutinio pienuko. Kokia Jūsų nuomonė ar mažiukė išmiegotų naktį 7 val. nepavalgiusi?

    RimaŠ_Žindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jeigu vaikas miega net septynias valandas tai jam tikrai užtenka pienuko :) Jeigu neužtektų, vaikas būtų vis neramus, o išvalgęs visą krūtį ir toliau būtų neramus, nes ieškotų dar, o srovelė silpna pabaigoje būna. Jeigu neišvalgo net tai tikrai užtenka :) vaikutis auga, greitai uteks kelių minučių, kad pasisotintų, pajaustų sotumą :) stebėkite jeigu pavalgius labai neramus vaikas o krūtys visai minkštos, paėmusi krūtį bando traukti, spjauna lauk, nervuojasi - vadinasi mažoka pienuko. Bet ją jūs papasakojot tai mano manymu pienuko turite užtektinai :)

    lydekaite

  2. 0

    Manyčiau, jog užtenka, jeigu rami mergaitė. Ir žiūrėkit kiek per mėnesį svorio priaugs, manau pagal tai gydytojai įvertina ar vaikas aprūpinamas pakankamai motinos pienu. :)

    coliukexxxx

  3. 0

    mano mergaite per nakti ismiegodavo ir 8 val budama 2men. jai uztekdavo pavalgyti ir svoris normaliai augo.

    Anonimas

  4. 0

    manau jog jei nedavalgytu, tai tikrai keltusi dar nakti pavalgyti, o to paskutinio pienuko ji gal jau ir nebenori arba jau pasidaro per sunku traukti ir pavargsta.

    Anonimas

  5. 0

    Reiškiasi jai užtenka tuo metu,o kad miegotų 7 valandas per naktį ,dar ankstoka.

    Anonimas