• 10ats.

    Ar galima 7mėn., vaikui ant lūpyčių patepti tokio maisto kurio jam valgyti negalima ?

    Ar galima ? Tokio maisto kurio negalima jam valgyti , beabėjo nei aštraus , nei kartaus. pvz kokį sausainį su šokoladų ? :)

    liuli_liuliVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Na, tikrai nesamone... Jei dar negalima, tai negalima. Kam ta vaika teplioti.

    Yuki

  2. 3

    kas tau gal saule galva perkaitino? augyni antra vaika i nichuja nieko neismanai,taj bl sudo ikisk jam i burna sveikiau bus.

    Anonimas

  3. 2

    7 menesiu kudikiui negalima duoti to,kas jam ne pagal jo skranduko pajeguma.Netgi, jei tai bus tik patepta ant lupu.
    Jei tokio kudikio ir taip racionas gana jau nemazo asortimento.
    Tai ir ivairios kosytes,sriubytes. Mesytes-paukstienos tyreles su ivairiom darzovemis. Vaisiai kurie nera citrusiniai.Varskyte.. ir t.t..

    Anonimas

  4. 2

    nesuprantu, o kam reikia? kazkaip keistas klausimas, o jeitoks klausimas kilo tai keistos mintys. to ko jam negalima vadinasi dar negalima, kur cia skubeti? spes dar visko prisiragauti

    tikmama

  5. 2

    O kam tepti?jei valgyt negalima tai reiskias ir laizyt nuo lupu negalima.kam skubinti ir forsuoti viska-viskam savas laikas.kam zaisti su savo vaiku tokiais dalykais

    busimamama2

  6. 1

    o kokiu tikslu,nesuprantu,dar spes visko prisiragauti

    ruta26

  7. 1

    geriau netepkit, kad veliau nereiktu dejuoti del visokiu ligu, pilvo putimu ir sedeti poliklinikoj,imt biuletenius, viskam savas laikas, jei teisingai maitinsite-vaikas net sloga nesirgs, o zinot is ko tas sokoladas pagamintas? naturalaus sokolado pas mus net pirkti beveik nebuna, tik su priemaisom visokiom...O 7men kudikiui tik specialus meniu

    vinipukas

  8. 1

    Idomu pasidare, kas tai per maistas toks nevalgomas ? Cili pipiriukai gal ?

    Pabuciuok

  9. 1

    Jei patepsi,tai vaikas ir valgys,tik mazesni kieki.Tik nesuprantu kam tai daryt?Ateis laikas ir prisivalgys tu sokoladu.

    grirute

  10. 1

    Nelabai suprantu o kam? nei tai maistingas maistas, nei vitaminų šaltinis. Tiek, kad skonio receptoriai bus gavę didelio stiprumo saldumo, todėl vaikas kokių beskonių košių ar kažką panašaus nenoriai valgys. Šokoladų, cukraus, druskos ir kitų prieskonių vaikas dar prisivalgys per savo gyvenimą :) o kai paaugs ir galės pasakyt ko nori dar ir neatsiginsit parduotuvėje, nes norės visko kas saldu ir gražu :)) o dabar aš rekomenduočiau geriau maitinti sveikai savo mažylį :)

    lydekaite