• 4ats.

    Mano 24 dienų naujagimis atpylineja pienuka. Kai jis pavalgo, panesioju, atsirugsta ir kartais atpila. Kartais daugiau, kartais mažiau. Ar tada jo skrandis nebūna tuščias? Siaip vaikas ramus buna, o pasverti kolkas neturiu galimybių.

    JustvaidaVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    normalu visi vaikai atpila.

    sveiki

  2. 1

    jei ne fontanu atpilinėja ir pastoviai po daug tai viskas yra normalu. Vcaikutis atpilinėja taip iš skranduko pašalindamas perteklių, taip pat gali atpilti jeigu pritraukė žįsdamas oro, pajudinus leliuką oro tarpas (burbulas) šauna iš skranduko, o jeigu ant to burbulo buvo pavalgyta tai ir atpila :) taip pat norint, kad ne per gausiai atpiltų reiktų atsargiai imti leliuką, kad atsirūgtų, nespauskite pilvuko, skranduko, kai pavalgo iš karto nepervystykite, neguldykite ant pilvuko, neniurkykite, juolab nemankštinkite :) tiesiog pavalgius pakelkite gražiai, patapšnokite per nugarytę švelniai ir palaukite kol atsirūgs, o jeigu atpils tai tikrai nieko blogo, svarbiausia, kad tai nebūtų pastovus gausus atpylinėjimas, ir kad nebūtų fontanu su jėga. Jeigu būtų skrandukas tuščias, leliukas būtų irzlus, nes vėl greitai jaustųsi alkanas.

    lydekaite

  3. 1

    Normalu,kad atpila. Mano sunelis budamas beveik 5 mensiu atpila po kiekvieno maitinimo gausiai ir apvirskinta pienuka,seilinukkas nuolat uzdetas,paniurkyti neimanoma,bet svoris auga puikiai,gydytoja sako jog tai normalu,persivalgo todel ir atpila.

    barskute

  4. 0

    nene cia narmolei veikas pavalga jisei atpela ei jam buva per doug cia ramalei pas man pometinukai venai 1.8 kitai beveik6 men ir ir viena ir kita atpilineja ir svoris gerai augo tai kad nesenervokit))

    Anonimas