Atsakymai

  1. 4

    Yuki, yra speciali antivirusine programa, kuri buti pati surinkus "virusu" tam tikra doze,pagal pavojingumo rusi, butent pati sistema automatiskai pradeda "valymasi nuo ju" ir persiinstaliuoja, be jokio uzklausimo pateikto tau, kaip vartotojui.
    Jei tavo PC, to neatlieka, vadinusi tu naudojiesi sena (10m. senumo) antivirusine sistemos programa. Kuri be uzklausimo ar perinstaliuoti, neveikia.
    Tai visai neneuostabu,kad kompas lagina ,ir buna labai greitai katostrofiskai uzsiukslinamas.

    Anonimas

  2. 4

    Jei nelandzioji,nenarsai po neaiskios kilmes puslapius,nelandzioji po reklamas,neatidarineji nepageidaujamu laisku.. nesisiuntineji is nezinomu asmenu nieko itartino,ar per feisboko,skype..
    tai nieko ir periinstaliuot nereikes kelis metus maziausiai.
    Pas mane PC jau 5 metai. Bet dar neteko siuksliu prastumdyt.
    Cia svarbu labai gera programa turet antivirusine, ir dar viena, su draudimais eit i tuos puslapius kuriu nepageidauji.
    Pvz: uzrakini koki draugas lt. feisboka, ar kitokius internetinius puslapius,padarai ir zodine atranka ,tokiu zodziu kaip adult, sex,gey,krutys papai,reklama... XXX ir t.t. ir i tavo PC nepateks jokios nieksybes.
    bet ir pati i tuos puslapius neieisi, ir bet kas atsisedes prie tavo PC :)
    Galiu jums uz atatinkama mokesti jas idiegt. Ar jusu PC isvalyt nuo bet kokiu virusu. :) Tik paslauga nepigi. Pigiai nieko gero nebuna.

    Anonimas

  3. 4

    Per metus karta,kartais is vis ne

    Ermita

  4. 4
  5. 4

    Pagal poreiki. Su dabartine Win7 operacine sistema mano kompas jau gal 2 metai. Bet jauciasi, kad jau prasosi buti perrasytu :)

    Imbiere

  6. 3
  7. 3

    mums ir poreikio perinstaliuoti kompiuterių neprireikė ir apie 7 metus, nešiojamo apie 4 metus - bet dabar tai jau tikrai reikia, tik vis neprisiruošiu nuvežt.

    Lulu

  8. 3

    hm, nelabai tuo domiuosi, kai reikia tai instaliuoja, nes ne i salona nesu o vyras viska padaro, tai kiek girdziu reikes perinstaliuoti, reikes perinstaliuoti tai pora kartu i metus, o kartais net ir 3 kartus,

    tikmama

  9. 3

    Mums automatiškai kompas susitvarko.

    Anonimas

  10. 3