• 8ats.

    cia toks pasvarstymas mano nuomoneapie seimas kartais kad pasiklausai gyvena ir jokiu absoliuciai pykciu-na as nesneku apie leksciu ar duru trankyma,bet visdelto-man atrodo normalu,kad poroje atsiranda gincu,diskusiju kurios gali ir nekalbadieni padaryti-juk dvi asmenybes gyvena,na nebent supanaseji-nors netikiu arba nusileidi,mano nuomone nera namu be dumu ir kartais reikia kokio kivirciuko is sastingio pabudinti-nesipyksta tik draugai gyvenantis kartu .ka jus manote

    suniukasŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Bet kuris savo geras psichologas pasakytu kad, jei santykiuose isvis net kartais nera maziausiu barniu - tai yra problema :) Taigi, kartais apsipykti tikrai yra visiskai normalus reiskinys. Tik, aisku, ne tada, kai pykstamasi daznai.

    Yuki

  2. 2

    Ka jus vadinat pykciu?na jei pabumbu kad indus kambari paliko,nenusinese,ar kad siuksliu neisnese,tai ar cia pyktis?o nekalbadieniu pas mus nebuna.Budavo cia kaip kazkuri uzsimine,kisimasis is sono is pradziu,tada pasakydavom savo nuomone,kas nepatinka kad ta ir ta nuleisk ant zemes,bet net nesusipykdavom,tiesiog kompromisu ieskodavom,net nebudavo pakelto tono ar riksmu kaip kitur kad buna.

    zdraica

  3. 2

    faktas kad taip ira,ir visur visko buna,buna dar ir toku situaciju kai ira dvieju zmoniu tarpusavy pikimasis,tai ne tai kad jau musu sakykim asmeniskai reikalas bet deja jau atsiranda is gyminiu kisimasis problemu sprendimas,tai is viso tada susipiksti su visu pasauliu:)

    rittta

  4. 2

    visi pykstasi, net ir draugai gyvendami kartu, o cia su antraja puse ir pastoge ir maistu ir lova dalinies, rad naturalu, kad kyla kvircu. Netikiu, kai sako, kad niekad nesipyksta, gal kiekvienas suvokiam "pyktis" prasme kitaip? Pvz. iki to, kad butu "nekalbadieniai" mes nesusipykstam (nors per visa gyvenima kelis kart ir buvo, bet per daug senai, akd atsiminciau bent jau priezasti), bet tarkim iki minimalaus apsizodziavimo ir pan. tai pasigincyjam tikrai kai yra reikalas. Abu esam tokie, kurie turi tvirta nuomone ir reik daug argumentu, kad kuris vienas nusileistu, betvis tiek sutariam puikiai.

    Adri

  5. 1

    visur ju yra tik kiti dedasi idealais.

    sveiki

  6. 1

    zinoma, kad pykstasi, jei neranda kompromisu, kazkam tenka nusileist ir kaip taisykle toji puse buna moteris, zinau viena vargsele, vyras jai kaip dievas, nors kalba tarp vyru, kad jis jos visai nemyli. taisktosi su kiekvienu vyro poelgiu ir zodziu. bet faktas tas, kad jei nori gyventi seimoj, turi taikstytis, atsisakyt dalies saves, priimti ne tik savo problemas, bet ir kito zmogaus, juk seimoj viskas bendra, ne kiekvienas tai pakelia...o tie kurie giriasi, kad pas ju viskas idealu, arba gyvena dar tik tris metus ir maziau, arba stipriai meluoja.

    Anonimas

  7. 1

    Visi pykosi,ir pyksis atėjus tam laikui,ar ivykus tam tikrajai priežasčiai. Tačiau tai priklauso nuo žmogaus,kaip jis elgiasi pýkčių "sukuryje" ir priklauso nuo to kiek "užėda" antroji pusė.

    Anonimas

  8. 1

    Normalu reikst emocijas,net tos seimos kurios atrodo idealios,pasipyksta.

    grirute