• 17ats.

    vaikas, kuri priziuri, vysiskai neklauso, pradeda isterikuot, rekt, spardytis, pvz todel, kad jai kazko neduodi, negauna ko nori, yra keturiu metu, jei einam i aikstele zaidimu turi vysa kelia nesti ant ranku, nors pas mane yra dar mano dukra kuriai 3, jei nenesi krenta ant saligatvio ir rekia, na zodziu sunkus vaikas, bandziau mamai sakyt, kad byski oziukus lauzytu, bet ji tik nu ka padarysi, kiek esu macius su tevais elgias taip pat. ateina ir ji vade vyso parado, ar atsisakytumet ziureti toki vaika? nes tokios merginos nesu macius, vysiskai nieko neklauso, musasi, budavo ziuredavau ir daugiau vaiku, bet tiek problemu nekildavo...

    nepagalvokit, kad esu nusiteikus ar ka, ne mano reikalas kaip ja aukleja, bet tiesa pasakius labai sunku, ir mano dukra mato bloga pavyzdi.

    AnonimasTeta AuklėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    siulau nebepriziureti to vaiko, o mamai tiesiai sviesiai pasakyti, kodel nebepriziuresite.

    tikmama

  2. 3

    beto pastebiu, kad ji vysa demesi mano ir pasiima, mano dukra lieka uzmirsta, sneku as su ta mergaite ir ziuriu, kad jau pusvalandis kaip dukros net neusnekinu.

    Anonimas

  3. 3

    tai atsisakykite priziureti. aiskiai mamai pasakykite, kad jos vaikas yra sunkaus charakterio, kad per dideli oziai, tiesiai sviesiai, kad nesusitvarkote, ir neduog die kazkas atsitiks, tai jus kalta busit.

    tikmama

  4. 2

    na buna ir taip kad tiems vaikams ir nepasakai nieko jie neklausau,gal mama stengias kaska daryt tiesiog neina jai pakeisti.

    sveiki

  5. 2

    neuzpykit, bet sunkiu vaiku nebuna:) yra tevai, kurie nemoka elgtis su savo vaikais. graziai ir aiskiai pasakykit ko norit is jo, taip kad suprastu

    raima

  6. 2

    atsisakyciau toki vaika ziureti,nenustebkit jei po kiek laiko jusu dukra taip prades daryti.Vaikai kaip bezdzioniukai viska atkartoja

    ruta26

  7. 2

    kai priziuriu vaikus, daugiau niekuo kytu ir nezusiimu, snekam, dainuojam, zaidziam. kaip jus manot ka veikiu, nei valgyt darau, nei grindu plaunu, einam i zaidymo aiksteles.

    Anonimas

  8. 2

    Vaikas iprato oziais pasiekt savo.Jus irgi padaret klaida,kad isitrauket i si zaidima.Ar snekates su ta mergaite,kai jai praeina oziai?As neziureciau tokio vaiko,jei kartu butu ir mano vaikas.

    grirute

  9. 2

    nemanau, kad jai truksta demesio, tevai popina, vysur su savim vezasi, kur tik imanoma, tik kol buna darbe as ziuriu.

    Anonimas

  10. 2

    cia mergaite?tai jus cia ja saugot priziurit kaip suprantu?na savo atveju ne mano kantrybej tokie dalykai o auklejimas,ira vaiku tokiu kur tikrai turi tu psihologiniu problemu ir juos tvarko,bet cia akivaizdziai matau kaip mamai mazdaug dzin galu gale tevui vyriskai tuo uzsiimt,be smurto zodziais,maza kantrybes pas tevelius aj mazdaug..akivaizdus psihai uzgaidos negausiu krisiu zviegsiu,tuo momentu noreciau tetis kad butu nieko nedarytu bet parejus namo gerai ikrestu,jei tevui vienodai,sorry jum kantrybes.

    rittta