Atsakymai

  1. 2

    Aš labai džiaugiuosi, nes manau, kad Lietuva pritrauks daugiau verslininkų ir jų investicijų, be to bus paprasčiau keliaujantiems pro Lietuvą, kadangi tai tranzitinė šalis.
    Man bus geriau, nes nereikės kas dvi savaites/mėnesį išsikeitinėt litus į eurus važiuojant į kaimyninę šalį. :)
    O kad kainos šiek tiek pakils,manau, yra absoliučiai normalu, kadangi verslininkai norės suapvalinti kainas ir tikrai neapvalins į jiems nepalankią pusę ir už savikainą prekių nepardavinės :)

    Talvi

  2. 1

    Ta ir manau,kad realybeje,kiek turejai siandien,savo kiseneje,tiek ir turesi prie euro.Vienintelis skirtumas,kad tos pacios sumos turimos kiseneje, sumazes pirkimo galia.
    bet ji vienodai mazetu ir uz piniga pavadinta euru,ir ir uz ta pati lita,jei jo,piniginio vieneto pavadinimas ir nepasikeistu.

    Anonimas

  3. 1

    Na, judam į priekį. Tai investicija į ateitį. Juolab ne šiaip sau sumąstė eurą įsivesti dėl įdomumo, buvo svarstyta daug sykių, komentuota ar verta, tačiau ir ES komitetas visiškai pritarė kad Lietuvai reiktų ir jau gali įsivesti, nes atitinka sąlygas. o juk ne dundukai sėdi ten, žiūri į ateitį, o ne gyvena šia diena.
    Naujovės visada sumaištį atneša, gerai matrioska pasakė :) žiūrėsim kaip čia bus su kainų kilimais, nes gali tuo pasinaudoti prekybininkai ir šiek tiek pakelti kainas.

    lydekaite

  4. 1

    o as labai laukiu euro ivedimo.
    Mes niekada nebusim niekam pasiruose, kiekviena naujove iveda samysi. Bet prie naujo priprantama.
    paziurekit darbe idiegia vietoj senos programos, nauja vajei kiek pasipriesinimo buna, kiek pykciu ir pan. bet po kurio laiko pasirodo, kad gal ir neblogai.. aisku cia palyginimas nelabai tikes, bet vis tiek i ta puse.

    matrioska

  5. 1

    Aš pasiruošusi viskam :-) Svarbu blogiau nebūtų :-)

    Anonimas

  6. 0
  7. 0

    valdzia lieka valdzia,jei rinkom prezidenta kiekvienas arba balsuoja arba ne,tai reiketu lygei taipat zmoniu nuomoniu ar mes to norim,kad bus bardakas su tuo euru logiska,ypac pagyvenusiems gal.

    rittta

  8. 0

    Tegul veda! Seniai reikejo. Gal pagaliau nebeziures kiti i mus kaip ir trecio pasaulio gyventojus, gyvenancius kazkur urvuose.
    Bus daugiau pripazinimo, investiciju, turizmo suaktyvejimo ir pan.

    Vita_321

  9. 0

    ne manau jo niekam nereikia

    sveiki

  10. 0

    man jokio skirtumo vis tiek gyvenu nuo algos iki algos, ir nesitikiu kad veliau geriau gyvensiu.

    Anonimas