Aprašymas
Mažas tortas „Juodoji rožė” - šokoladinis tortas, perteptas grietinėlės kremu su vyšniomis, puoštas kakaviniu glaistu ir marcipaninėmis gėlėmis.
Laikymo sąlygos
Nuo 0° iki 6°
Pakuotė
Plastikas
Sudėtis
Augalinių riebalų mišinys (stabilizatoriai E420 (ii), E463, emulsikliai E472e, E322, E472b, dažiklis E160a), grietinėlė 35% rieb. , cukrus, vyšnių įdaras (vyšnios(70%), gliukozės sirupas, vanduo, cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos E331, E330, vaisių koncentratas, konservanta sE202), vanduo, kvietiniai miltai, kefyras 2, 5% rieb., kakavinis glaistas (cukrus, kakavos milteliai, augaliniai aliejai ir riebalai (dalinai hidrinti), pieno milteliai, lazdyno riešutų pasta, emulsikliai E322, E476), šokolado skonio standiklis (cukrus, mažo riebumo kakavos milteliai, dekstrozė, želatina, modifikuotas kukurūzų krakmolas), sutirštintas pienas su cukrumi, šokoladiniai dribsniai (cukrus, hidrogenizuoti augaliniai riebalai, nuriebalinti kakavos milteliai 16%, gliukozės sirupas, emulsiklis E322), kiaušinių masė, standiklis (cukrus, želatina, tirštiklis E1414, kiaušinio trynio milteliai, stabilizatorius E450i, druska), sviestas, margarinas (emulsikliai E471, E322, dažiklis E160a), margarinas (emulsikliai E471, E322, dažiklisE160b), kakavos milteliai, raudonos marcipano rožės (cukrus, migdolai(40- 41%), gliukozė, stabilizatoriai (E422, E420i), dažikliai (E120, E161b). Alergenai: riešutai; gali būti pėdsakų: gliteno, sezamo ), kakavinis glaistas (cukrus, palmių aliejus, kakavos milteliai, emulsikliai E322, E476, dažiklis E150c), augaliniai riebalai (sacharozė), kakavos kremo pasta (liesi kakavos milteliai, augalinis aliejus, sukietintieji augaliniai riebalai), saulėgrąžų aliejus, tešlos kildinimo medžiaga E500, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330.
Alergenai
Sudėtyje yra: kiaušinių, glitimo, sezamo sėklų, riešutų, pieno produktų
Priedai
E331, E160b, E472b, E120, E160a, E330, E322, E500, E471, E150c, E202, E476, E450(i), E422, E472e, E420(ii), E463, E1414, E420(i), E161b
Anonimas
1Juodoji rožė
Ingridientai:
30 ml baltojo desertinio vyno,
20 ml degtinė,
30 ml juodųjų serbentų likerio,
vyšnių, išmirkytų likeryje,
ledo gabaliukų.
Gaminimas
Visus gėrimus, išskyrus juodųjų serbentų likerį, sumaišyti su ledo gabaliukais.
Į taurę įdėti vyšnių, užpilti juodųjų serbentų likeriu, ir ant viršaus supilti sumaišytus gėrimus. (.)
Anonimas