• 12ats.

    Rytinis vaiko žadinimas

    Rytais vaika zadinate ar pats pabunda jei tenka anksti keltis i darzeli ar kitur? Ar vaikas miegotu dar ilgai , jei nezadintumet? Nes musu vaikas visada miega kiek nori, mes jo nezadiname, tad man idomu ar jam nebutu streso, jei tektu zadinti kokia 7h ryto?

    vinipukasVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    kadangi vyrenelis (kita men 4 metai) i darzeli neina, tad niekada nezadinu, miega tiek kiek nori ir kiek jam reikia. buna kartais 8 keliasi, kartais 9, o kartais (reciau) net ir puse 10. kol i mokyklele nereikia, tai as manau lai atsimiega, spes dar anksti rytais prisikelioti.

    tikmama

  2. 3

    visad žadinu vaikus į darželius, labai sunkiai abi keliasi, kad ir tankai važiuotų - jų nepakeltų niekas, tai dabar įsigudrinau multikus užleisti , tai vyresnėlė pati išsiropščia iš lovos, o jaunėlę tenka budinti. Ir aplamai stengiuosi kad vaikai jau 21 val. gulėtų savo lovose, nebeleidžiu naktinėti.

    Lulu

  3. 3

    Beveik visada pats atsikelia jeigu laiku užmiega. Maniškiui 4 metai, pietų nemiega, todėl eina miegoti anksti. Dažniausiai 20.30 jau miega, o būna ir 20.00 miega. Labai priklauso nuo dienos iš tiesų. Dabar kai daug akcijų atrakcijų - tai baseinas kieme, tai dviračiai, darželyje žygiai, irgi baseinai, pasilakstymai visą laiką lauke tai ir pavargsta greičiau, užmiega anksti ir keliasi jis pats pirmas 7.00-8.00 val. Ant puse dešimt vedu į darželį tad namie apsitvarkom, papusryčiaujam, neskubėdami pasidarom viską kas reikia ir judam į darželį. Žinoma, visko būna, kad pvz atvažiuoja svečiai, ar mes svečiuose, užsisėdim ilgėliau tad būna tokių nusukimų nuo ritmo ir keliauja miegoti tarkim 22.00 val, tada jau ryte jau man tenka jį žadinti 8.00 val. Keliasi pažadintas lengvai, tačiau po darželio pastebėjau jau jam reikėtų pagulėti, pailsėti, užmiega irgi labai anksti..
    Mano manymu vaikas pats atsikeltų be jokių žadinimų laiku jei dar anksčiau guldytumėte. Maniškis irgi eidavo miegoti apie 21.30 tai aštuntai valandai kartais atsikeldavo, kartais ne. Ko gero dažniau žadint reikėdavo. Pritrūkdavo jam kokios valandos. Tad paankstinau guldymą miegot ir pats puikiausiai atsikelia.

    lydekaite

  4. 3

    Miega kiek nori, atsibunda pats :)

    Yuki

  5. 3

    oj atsiprasau, cia klausimas buvo kurie eina i darzeli.

    tikmama

  6. 2

    cia kaip buna kai reikia i darba darzeli sunkus atvejis keltis,nu kai iseigynes akys anksciausiai piestu nesuvokiu:)

    rittta

  7. 2

    dar priklauso kada vaikas eina miegoti

    tikmama

  8. 1

    O be to as ja svelniai zadinu,pakutenu nosyte,negarsiai kalbu.

    grirute

  9. 1

    Keliu i darzeli,koks cia stresas?Kartais susitariu is vakaro,pasakau,kad anksciau zadinsiu.Na mes suauge irgi nevisada lengvai keliames,bet tai ne stresas.Dabar vasara sunkiau uzmigdyt,nes sako,kad dar ne naktis ir neis miegot.

    grirute

  10. 1

    oho tik mama,pastoviai sedi prie pc,tai kada su vaiku bendrauji? kodel neina i darzeli,kaip manai kaip jis pradejes eiti i mokykla adaptuosis? nu nebent i kokia kaimo mokykla leisi. Verciau maziau cia tupejus gal pradek darbo ieskotis. aplamai esi ka baigusi? ar tave vyras is menkos savo algos islaiko?

    Anonimas