• 23ats.

    Kaip elgtumetes tokioje situacijoje: Paskolinate draugei pinigu (tarkim 50lt.), bet ji skolos negrazina, uzsiminus pradeda issisukineti, siulyti padovanoti kazka, kas Jums visai nereikalinga. Nors drauge nera labai artima, bet neturi tevu ir jai sunku su pinigais. Pamirstumete apie ta skola, ar vistik prasytumete kad grazintu?

    YukiSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    Aš niekada nepamirštu apie skolas. Pinigai iš dangaus man į rankas nenukrenta :)
    Kita vertus, skolinu labai labai retai, nes dėl pinigų/skolų galima labai susipykti. Su kuo gėrei kavą prieš mėnesį, šiandien gali būti, kad nė labas nepasakysi gatvėje :)

    Talvi

  2. 4

    Nezinau, gal tikrai per gera sirdi turiu, nes ne pirma karta jai skolinu, ir ne tik jai. Budavo ir tokiu atveju kai tiesiog prasydavo nupirkti valgyti, kai kur nors eidavom kartu. Tai tiesiog negaliu atsakyti... Gal man jos siek tiek gaila, nes ji neturi tevu, yra dar labai jauna, ir tikrai turi finansiniu sunkumu...
    Bet bent jau turesiu pamoka, ir daugiau tikrai niekam pinigu neskolinsiu.

    Yuki

  3. 4

    prasyciau grazinti dalimis. jei moka pasiskolinti, teks ismokti ir grazinti :)

    arcita

  4. 4

    Aisku kad grazintu prasyciau,jeigu pasiskolino,tai privalo ir atiduoti,pinigai ant zemes nesimeto.

    Jolka123

  5. 4

    nu zinai jai skola nemaza tai geriau tegu grazina nes kitos taip ir apsimeta kad ju tik visi gailetu

    mamyciuke

  6. 4

    Skaiste, negalima vienareiksmiskai teigti, kad jei zmogus "priejo liepto gala", kad tenka skolintis, kad tai reiskia, kad gyventi nemoka. Visokiu situaciju gyvenime buna, o su tokia nuomone skaudziai teks kristi, jei taip galvojate.

    O atsakant i klausima, tai skolos nepamirsciau, bet ir nereikalauciau istisai, kartas nuo karto uzsiminkit ir reik tiketis, akd su laiku atiduos. Gal bandyk priminti, kada buna algu dienos? Pvz.. kelios dienos pries algos davima, akd drauge pasiplanuot galetu.

    As asmeniskai turiu zmoniu, kurie man skolingi ir jau ilga laika ( metus ir daugiau) skolos negrazina, bet nepergyvenu, zinau, kad padejau jiems reikiamu momentu, kazkada grazins, o gal ir man pagalbos prireiks, o tuomet man neatsuks nugaros.

    Adri

  7. 4

    Pamiršti tai nepamirščiau,bet visikiais daigtais atsisakyčiau imti. Jei negali dabar,tegul vėliau. Juk davei pinigais o ne daigtais,taip turiir atgaut. Ir skolų lapelį ggalit užsirašyti,kad ,o jei net metus j temps o po to ims sau patogiaia kokia nors situacija ir išsisuks iš skolos

    Anonimas

  8. 3

    bjaurūs dalykai tie skolinimai, nemegstu tokiu zmoniu, jau geriau neturesiu kazko, bet neskolinsiu, manau jusu draugyste pasibaigs, gaila kad tokiu skolintoju jau niekas nepataisys, cia jau liga galima sakyti, reikia vengti tokiu kurie skolina ir ''pamirsta'', o tu dar jos draugams pasakyk, netylek, tegu visi zino kas per zmogus

    vinipukas

  9. 3
  10. 3

    salotas darau ,dedu i rukstyniu sriuba dar dedu i omleta labai patinka ,

    jasulaitiene