• 14ats.

    Kiek dienu laikesi temperatura, kai dygo dantukai?

    Mano maziukui pradeda kaltis dantukai jau dantenos patine, anas dienas viduriavo, bet viduriavima nugalejom bananais ir morkom, ir pasibaigus viduriavimui, atsirado temperatura 37, ar kai jusu vaikuciui dygo dantukai, kiek dienu laikesi temperatura?

    lijana2DantukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Mano maziui del dantuku temperatura budavo kas antra dygima, tai ji laikydavosi dvi dienas, o trecia vakarop jau vaikas sveikas kaip ridikas budavo. Tai tik paracetamolio 3 kartus i diena i uzpakaliuka ikisdavau ir viskas, daugiau skysciu duodavau, nes mazius prastai po to kokia savaite valgydavo.

    Agne

  2. 4

    mano maziui kartais pakildavo iki 37,5,nedidele ir tik porai dienu,na ir sloga daznai atsirasdavo, bet ivairiai kartais tik ir kokias dvi tris dienas truputi pabegdavo, o kita karta ir stipriau, bet is tikro tai imunitetas tuo metu labai pasilpneja.

    gitaniux

  3. 4

    O gal temperatūra ne nuo dantukų, nors visko gali būti. Mano dukrytei dygstant dantukams temperatūros nebuvo. Tik dygstant paskutiniems dantukams, kai iš karto kalėsi 4 iltiniai (o jie sakoma sunkiausiai dygsta), tada jau turėjom temperatūros, bet po to iš karto sloga atsirado, tai net ir nežinau, ar dantukų dygimas imunitetą susilpnino ir todėl susirgome su temperatūra, ar temperatūra tiesiog dėl dantukų buvo. Bet temperatūra buvo tik dvi dienas ir gana aukštoka. Saugok dabar ir tu savo mažylį, nes kai dantukai kalasi, atsparumas ligoms sumažėja, labai greitai slogytė užpuola.

    elegancija

  4. 3

    pas musu mazyli, db yra 4 dantys, bet visos dantenos istine, matyt dar lis keleta dantuku, bet temperaturos, db nera ir kaip pirmieji 4 kalesi jos nebuvo...

    poolman

  5. 3

    O mūsų gyd. vitaminų nesiūlo, sako geriau jau natūraliai organizmą pastiprinti, negu sintetika. Jau virš metukų, o geriam tik vit. D. Pati nupirkau žuvies taukų, bet nelabai nori dukrytė jų gerti, tai ir nelabai siūlau per prievartą. Skaičiau, kad jeigu vaikas gerai vystosi, tai papildomai vitaminų nereikia duoti.

    elegancija

  6. 3

    as manau kad reiks pradet duot vitaminus,nes arteja ziema.aisku vaisiu valgo kazdien,bet vitaminai papildomai as manau reikalingi,nes savo pirmam berniukui irgi daviau vitaminu nuo gimimo tai niekad nesirgo.

    lijana2

  7. 2

    mano mažiukui irgi buvo viduriavimas ir temperatūra po to užkilo, bet tik vieną dieną pasilaikė ir viskas tvarkoj vėl buvo, o dantukai tai dabar laaabai sunkiai lenda, jau turbūt dvi savaitės kaip prasikalt negali 5 dantukas, kiti kažkaip daug greičiau išlysdavo

    auvilė

  8. 2

    na manajam, kai pirmi du isdygo, nei slogos nei temperaturos, bet po to keturi virsutiniai kai dygo visi is karo tai mums temperatura buvo sukilusi 38.5 laikesi keturias dienas, kol prasikale dantukai

    erika1984

  9. 1

    mums labai ivairiai,su vienais dantukais buvo tik irzlumas,pvz su iltiniais-viduriavimas temperatura 38.5,vaikas visiskai nieko nevalge keturias dienas(apart surelio,jogurto) ir gere vandenuka.

    Anonimas

  10. 1