• 8ats.

    Nebutini daiktai veztis i ligonine?

    Ar kai ruosete kraiteli i ligonine, emete vaikiska aliejuka, krema, ausu krapstukus, higienines palutes ? cia viskas butent vaikui. ar apsejot be kurio nors? Daug tu sarasu yra, bandau susigaudyt kas svarbiau, kas ne taip svarbu ..

    SausainiukePasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    o kam tas aliejukas? :) ausu krapstukai ligonineje? visus pirma pasigimdysit , tris dienas jumis ir renks ir praus ligonines seseles, jokiu aliejuku nereikia tikrai, tik turekit, pamersiukus, vilnonines kojnytes ir kepuriuka , ir rubeliu parsivezimui :) ir visas kraitelis i ligonine vaikui :)

    bambaliukas

  2. 3

    siu dalyku nereikia. palutes duoda ligonineje. svarbiausi pampei. muiliukas ir ranksluostukas vaiko sikniukui. ir drabuzeliai, tikrai daugiau nieko nereikia.

    tikmama

  3. 3
  4. 2

    As pagimdziau,mane namo isleido po 8 val.Kudikeliui pagrinde reikalinga yra slauztiniai keli,kepuryte,pirstinytes,pledukas,jokiu muiliuku nereikia,nei aliejuku.Ir aplamai,pirma menesi patartina kudikeli plauti tik su vandeniu,be jokiu muiliuku,sampunu ir t.t.

    flower31

  5. 2
  6. 1

    Kur as gimdziau,tai lelytei reikejo tik kojinyciu vilnos,pampersiuku ir parsivezimo rubelius vyras atveze pries vaziuojant namo,visa kita dave gimdymo namai.

    zdraica

  7. 1

    Cia neblogai aprasyta,gal kas nors tiks:http://www.musumazyliai.lt/forumai/gimdymas/647-daiktu-sarasas-vaziuojant-gimdyti ... Kai turesi laiko pasiskaityk idomu ...Dar geras puslapis kuri anksciau esu sakiusi.priminsiu www.pasmama.lt

    Anonimas

  8. 1

    As irgi taip galvoju, kad nereikia, bet is kur zinot kai nieko nezinai :D

    Sausainiuke