• 9ats.

    Kokiu gudrybiu imates jei kudikis nenoriai valgo arba nevalgo darzoviu kosytes?

    Sveikos mamos, pasildalinkit patirtimi, kokiu gudrybiu imates jei 6men ir vyresni leliai nelb nori valgyti darzovienes. Mes darzoviu kosytes pradejom ragauti nuo 5men.iki siol lb skaniai valgem,tik duok :) gyd patare duoti grudu kosiu, pradejom ragauti avizine kosyte, taciau dabar nebevalgo darzoviu kosyciu.... gal kam panasiai buvo nutike.

    sandricccaPrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    musu gudrybe buvo pirktines kosytes, jos vaikui patiko, nes jei ipras prie skaniu, tai nebenores bet kokiu, dar zaidimo forma tekdavo valgyti, pradejom nuo ankstyvuju morku tyreliu.

    vinipukas

  3. 1

    O mums kaip tik avizine kolkas super... na delmakaronu tai sutinku, ir as suabejociau. Nulis maistingu medziagu...

    sandriccca

  4. 1

    Mano dukryte tik mokintis valgyt pradejo budama tokio amziaus.O normaliai valgyt pradejo tik 7men.,kai pradejo valgyt mesyte.Jokiu gudrybiu nesiimdavau,nevalgydavo,tai duodavau daugiau misinuko.Kai vyresne budavo nejungdavau filmuku.Gal jusu dukrytei labiau patinka kruopu kosytes,nei darzovienes.

    grirute

  5. 1
  6. 1

    Lengva sakyt zaidimo forma, kai lupytes suspaustos.... O beja kas tas viskas kai kudikeliui tik 6men...?

    sandriccca

  7. 1

    Mes viska valgydavom zaidimo forma:)

    zdraica

  8. 0

    Miezius,kvietines,grikius,dedavau kartais pora ryziu ar makaronu.Beja,avizine kose ragavom veliausiai ir mum ji nepatiko.

    zdraica

  9. 0

    tokio amziaus jau ir mesyte valgem,darzoves,kruopu koses.As i darzoviene dedavau kruopu ir obuolio skiltele,labai gera skoni duodavo.

    zdraica