• 12ats.

    del mamyciu puolimo

    sveikos, siandien skaitant si foruma ir siaip jau ne be pirma karta uzkliuvo tai kad pradejot pulti diana 550 del skyrybu, nu nezinot jus jos aplinkybiu tai neteiskit, gerai pasigire kaip jai puikiai sekasi gyvenimas, o dabar gailysi, mes ir taip suage darom klaidu, o cia vaikas,is vienos puses kaip isauklejo taip ir elgiasi ji.o visos cia esancios man atrodo kad kartais gali duoti gera patarima, bet kartais priraso tokiu nesamoniu, kuriu bet kuri suaugusi moteris neparasytu.jusu niekas nepraso kistis i kitu gyvenimus o praso patarimo, tai jei zinot patarkyt o nesmerkyt. na ir kas tegu skyriasi, teka ir vel skyriasi, cia jos gyvenimas, svarbiausia kad butu mylimas vaikelis.

    TnijoleSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Kai giriesi,tai reiskia nori but geresne,ipatingesne uz kitas.O kai pasirodo tai tik muilo burbulas,tai,kai sprogsta- atsiduri zemej.Tai atsiranda mamu,kurios irgi nori but geresnes,ipatingesnes,tai ir kanda tada.Vat ir visa matematika.

    grirute

  2. 2

    *Tnijole*, visiskai pritariu... Deja bet dauguma cia nori tik kazkuo pasirodyt, o ne is tikruju kazkam padeti, ar bent duoti patarima. Gaila, bet daugumai smagiau/idomiau "pasirieti" ar buti "turgaus bobomis", nei tiesiog atsakyti i klausima. Manau, taip yra maskuojamas nepilnavertiskumo jausmas. Juk internete galima pasirodyti tokia, kokia niekada neisdristum pasirodyti realybeje...

    Yuki

  3. 1

    cia ziuriu yra tokiu naglu kurios puola zmones,bet vat prisistatyt vardais drasos neuztenka...

    daina

  4. 1

    tu anonime manes rasyt nemokyk. visu pirma, cia ne kontrolini rasau, ar egzamina, kad tasku nededu ant raidziu arba nosiniu neparasau,tai nemanyk kad rasyt nemoku,tiesiog ne viena cia mamyte raso vietoj ė-e, š-s, ž-z, itt. o kad zodyje suauge praleidau raide, tai manau mane suprato. o pries mokindama kitus pati pasimokyk rasysenos, bei kulturos. Tnijole

    Anonimas

  5. 1

    Pilnai sutinku. Tegu skiriasi ir išteka kad ir 100 kartų. Tegu pasigimdo kad ir 50 vaikų ... Jos reikalas, ji realiai paklausė patarimo, tai atsakykime normaliai, o ne pradėkime rašyti *aš gi sakiau* , o jei atsakymo nežinot tai patylėkite.

    liuli_liuli

  6. 1

    TNijolė pritariu ... Šiuolaikiniai žmonės yra žiaurūs ...

    Anonimas

  7. 1
  8. 0
  9. 0

    oj oj, ok, pradedam, ok?, kad ir be sulietuvintu raidziu:
    pasigire - pasigyre
    gailysi - gailisi
    patarkyt - patarkit
    nesmerkyt - nesmerkit
    skyriasi - skiriasi
    Cia nori pasakyti normalu taip rasyti?

    Anonimas

  10. 0