• 6ats.

    Kaimo ar miesto mokykla pirmokui?

    Vyresnysis jau bus pirmokas ir visad galvojom apie viena mieto mokykla nes ten draugu mergaitei eina, vyras praktika atliko na zodziu gera mokykla, bet vyras prades dirbti kaimo desitmeteje ir direktore lyg praso kad mokytoju vaikai lankytu ta mokykla kur tevai dirba nes pirmokeliu vos 11 ir as abejoju ka daryti?

    vejuneMokyklaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Į miesto.

    1. 9 metus mokiausi vienoje rajono mokykloje, kurią sujungė su kaimo mokykla kai buvau berods šeštoje klasėje.. tai o dieve, kokių tik vaikų ten neatsirado.
    Vėliau perėjau į miesto gimnazją, tai skirtumas miliniškas - tiek mokinių kultūra, labiau žiūri į mokslus, nesiuntinėjo mokytojų velniop, muštynių išvis nebūdavo.
    2. Dėl vaiko tėčio nevesčiau į tą mokyklą.
    Buvo pirmoje mokykloje viena mokytoja, kurios dukros mokėsi toje mokykloje ir kai jos norėjo išeiti į gimnaziją, direktorė pagrasino mokytojai,kad išmes iš darbo ir visaip terorizavo. :/

    Talvi

  2. 2

    Koks skirtumas.Svarbu,kad vaikas lengvai adaptuotusi ir žmonės aplink būtų nuoširdūs ir mokėtų bendrauti su vaikais (Rodytų gerą pavyzdį).

    Anonimas

  3. 2

    Nemanau kad kaimuose mokyklos prastesnes :)

    Yuki

  4. 1

    ziurekit kokia mokytoja, nes jei 11 vaiku, tai tikrai geriau paruoš, nes mieste po 25 ir daugiau klaseje, tai pagalvokit kaip ten juos ismokys

    vinipukas

  5. 1

    Galiu pasakyti viena,kad neveskit i ta mokykla,kur dirbs tetis,nesusitvakisit paskui,vyro sesuo dirba darzeli,vienas sunus buvo toj pacioj grupei,tai oi kaip prisikentejo,nes vaikas neklause visai,o kitas dsunus dabar i ta pati darzeli vaiksto,tai ji nesako jam,kad ten dirba ir nesirodo,tai vaikas silkinis,nors kopija brolio,tai geriau vesti vaika ten,kur nera nei tetes,nei mamos,nei seneles,nei tetos.

    Jolka123

  6. 1

    I miesto.
    Nesakau,kad kaime blogesnes mokyklos ar blogiau moko,bet savo vaikam rinkciausi miesto mokykla.

    Anonimas