• 10ats.

    Kaip manote, kas is tikruju ir kodel numuse lektuva Ukrainoje, kuriuo skrido beveik 300 zmones? Ar neatrodo jog per didelis sutapimas jog tai vel „Malaysia Airlines“ lektuvas?

    Neisivaizduoju, kaip keleivinis lektuvas galejo skristi virs karo zonos. Bet esu tikra jog tai rusu darbas. Rusu banditams nesvarbu ka numust, svarbiausia ka nors sunaikint. O tiek nekaltu zmoniu zuvo... R.I.P.

    YukiAktualijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nu o koks tau skirtumas nesubrendele tu? nejaugi neturi rimtesniu reikalu nei aiskintis kur kas nutiko kur taves neliecia, o kazi vaika ar ziuri? jauciu numestas velnes zin kur ir tau gerai. kaip gi reikia tau juk laisves su naujuoju drauguziu, kazi ar ilgai su juo busi, cia ravo kelinta rimta draugyste 15-iolikta? :DDDD

    Anonimas

  2. 2

    prytariu vitai, nebesuprantu ir as, kiekviena diena zyniu neziuriu, gyvenu ne lt, nelabai kas cia sneka apie tas nesamones, bet demokratija civilizuotumu ten nei nekvepia ytariu, ir vis tie rusai, ka bepridursi.....

    Anonimas

  3. 2

    As tai jau toj Ukrainos - Rusijos istorijoj nieko nebesuprantu, nebesigaudau... Viskas prasilenkia su protu, demokratija, 21 amziumi...

    Vita_321

  4. 2

    Taigi, Malaizija yra musulmoniska salis :) Tai buvo Malaizijos avialiniju lektuvas, kuris skrido i Malaizijos sostine...

    Yuki

  5. 2

    Manau,tai musulmonai nagus prikiso.

    grirute

  6. 2

    o kodel jiems meluoti? manai, kad nori pakenkt Malaizijos oro linijoms, kad neskristu nieks?:)

    raima

  7. 2

    Manyti visaip galima, o kaip buvo iš tiesų nustatys tyrimas. Svarbiausia, kodėl buvo leidžiama skaridyti civiliams virš karo zonos.

    Anonimas

  8. 1

    siaip sau nenukrito,manau ,kad rusai numuse

    ruta26

  9. 1

    Karo zona laikomas 6km atstumas "į viršų" - tokie lėktuvai skrenda apie 10km aukštyje.
    Lėktuvą numušė separatistai, galimai galvodami, jog tai Ukrainos krovininis lėktuvas (yra balso įrašai po raketos paleidimo, jog "krovininis lėktuvas numuštas" - savo dabar naudojamuose radaruose jie temato "tašką", tad ši teorija pilnai tikėtina..).
    Kad incidentas vėl įvykęs su Malaizijos oro kompanijos lėktuvu, daug kam iš tikrųjų kelia diskusijų apie sąmokslo teoriją, kad JAV tikisi perpirkti jiems priklausančias oro linijas taip numušant jų vertę, bet aš asmeniškai tai traktuoju kaip eilinę propagandą.

    Anonimas

  10. 1

    DaivaPamaiva- As irgi gyvenu ne LT, bet kad visam pasauly apie tai kalba, tad nereikia... 300 zmoniu zuvo, tai nesamone???
    Tikiuosi su zinosim teisybe... Gaila tik, kad kencia nekalti zmones...

    reda83