• 10ats.

Atsakymai

  1. 3

    Net nereikejo to daryti, nes mano sunus is kruties niekaip nemokejo valgyti, todel piena tekdavo nutraukti. Bet labai kankinausi del to kad turejau tikrai per daug pieno, todel jau savaite po gimdymo teko nutraukti pieno gamyna vaistu pagalba...

    Yuki

  2. 2

    Maniske vienodai puikiai valge tiek ir is buteliuko,tiek ir is kruties. Kai pienelio jau nebeturejau, ji kruties ir nepasigedo. Kazkaip nujunkyt ir nereikejo. Palaipsniui ragavo kitokio maistelio nuo 7 men. Ji ir ne pieneli toleravo is karto. Neturejau problemu kaip pamaitint ,ar kokiu budu.

    Anonimas

  3. 2

    Pradžiai bandykit duoti gerti iš šaukštelio. Po to iš buteliuko, bet kai išalks ir iš buteliuko gers. Kai supras, kad krūties negaus tiks ir buteliukas. Ir mums taip buvo. Reikėjo labai didelės kantrybės neduoti žysti ir šaltų nervų ištverti tą beprotiškai skaudų verksmą. Stiprybės Jums!

    Gretuke

  4. 2

    tas zodis zviegia basiai skamba..Lyg parselis butu.
    Vaikas dar mazas,todel ir nori dar mamos pieno. Jeigu zinojot,kad taip anksti eisit i darba,reikejo is anksto pratinti prie misinuko.

    laiminga1993

  5. 2

    i darba nuo 6 men? jus gal ne lietuvoje gyvenate? :) nieko nepadarysi bus sunku tiesiog nebeduokite kruties ir viskas.

    bambaliukas

  6. 1

    pirmą vaiką su vaistais, nes pats vaikas nebenorėjo krūties 8 mėn. o antrą vaiką palaipsniui, kuomet liko vienas valgymas per parą.

    Lulu

  7. 1

    Aciu 'Gretuke', uz patarima, taip ir darysim.

    ingruze

  8. 1

    norisi vaikeliui daugiau mamos pieno duoti, del to ir maitinau iki paskutinio. o kad zviegia, tai beveik tiesiogine prasme, tiesiog spjauna buteliuka. galvojau gal duot is buteliuko saldesnes arbatytes, gal patiks ir prades gerti pienuka is buteliuko irgi?

    ingruze

  9. 0
  10. 0

    aciu, mamytes! jau valgom MP tik kelis kartus per diena, bet nakti sunkiau... :( Aciu uz nuomones :)

    ingruze