• 8ats.

    Ar gali būti kad tuoj gimdysiu?

    Naktį beveik nemiegojau, niekaip negalėjau įsitaisyti, pabudau labai anksti kas man nebūdinga. Ziauriai pykina ir paleido vidurius. Man 32 savaitės. Galvoju kas gali būti, gal tuoj gimdymas? O taip bijau, noreciau dar bent mėnesį panesioti, sveikesnis, stipresnis leliukas būtų... O gal be reikalo jaudinuosi?

    SausainiukePriešlaikinis gimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tikrai pajusite pries prasidedant gimdymui ;)

    Yuki

  2. 2

    gimdymo tikrai nepramiegosite :) esate nestuke, o nestukei gali bet kada bet kur supykinti, negera pasidaryti, sunku ir pan...

    tikmama

  3. 2
  4. 1

    Viskas gerai.del tokiu simptomu neturetumet gimdyti

    busimamama2

  5. 1

    Nesinervuok be reikalo.Kiek pamenu tavo nestumas ir taip ne is lengvuju,tave vis pykindavo,tai cia gal eilinis kartas.Kas kitom budavo nestukem,tai netaikyk sau,tarkim manes niekada nepykino ir iki paskutines nestumo nakties miegojau kaip sernas:)

    zdraica

  6. 1

    Nesvarbu, kad valget lengvai, gali but, kad vis tiek kazkas neitiko jusu organizmui, kuris siuo metu yra labai jautrus. Be to, vaikelis auga, dideja, spaudzia visus organus, iskaitant zarnyna, todel per likusias 8 savaites tikrai dar turesit ne viena toki atveji, kai streikuos vsikas, paleis, uzkietes, spazmuos skrandis ir tt... Ir bemiegiu naktu dauges, paskutini menesi isvis mazai miegosi, pratinkis, taip gamta visas nestukes pratina prie bemiegiu naktu leliukui gimus, kad butu lengviau.

    Vita_321

  7. 1

    Ir dabar pykina. Galvojau gal nuo maisto, bet vakar valgiau labai lengvai.. As cia prisiskaicius visokio velnio, kad kitoms taip organizmas valosi prieš gimdymą... Užtai ir galvoju ar gali taip būti

    Sausainiuke

  8. 1

    kai prasides gimdymas tikrai pajusit, prasides saremiai su vienodais laiko intervalais, gali nuteketi vandenys. man tai cia nepanasu i gimdyma , kaip sakoma geriau pagimdyti 7men negu 8 men :)

    Anonimas