• 10ats.

    Laba diena,norėjau pasiteirauti. Man yra 19 metų šią vasarą turėjau lytinių santikių su savo vaikinu,pasimylėjome 3 kartus, po pirmo karto mėnesinės buvo,antras ir trečias kartas buvo po mėnesinių Birželį jos buvo nuo 23 iki 25 dienos,Liepą jos nepasirodė,mylėjomės su apsauga, vaikinas tvarkingai viską darė apsauga neplyšo nei karto ir nepratekėjo,šiuo metu turiu daug nerimą keliančių dalykų,stojimas,norėjau pasiteirauti ar galėjau pastoti,galbūt jos nesirodo dėl esančio nerimo dėl stojimo,po paskutinio mūsų pasimylėjimo praėjo 10 dienų mėnesinės vieluoja 3 dienas,požymių ludijančių nėštumą nėra,tik krutine aplietus truputį skauda,bet esu skaičiusi kad tai gali būti ir mėnesinių požymis. Ačiū už atsakymą :)

    aha1995Nėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    jeigu naudojote tik prezervatyva jo apsauga yra apie 66% tad pastojimas galimas. Pati auginu prezervatyvuka :). Nors ir nesimato plika akimis itrukimai taciau ypac vyriski spermatozoidai yra daug mazesni uz moteriskus tad lengvai gali prasprukt pro plika akimi nematomais itrukimais. Sargiai gera apsauga nuo lytiniu ligu taciau norint isvengt nestumo visad patartina naudot papildoma apsauga.

    vejune

  2. 1

    gali visko buti stresas daug ka duoda musu sveikatai svarbiausia nepanikuok pakentek truputi ir testa pasidaryk. as taip daug kartu galvojau kad nescia bet raminau save nes menesines pas mane buvo labai nereguliarios taip kad nurimk gal ir vel siaip veluoja

    juvrate

  3. 1

    na man krutine jautri visada buvo pries menesines bet kai jos velavo pora savaiciu tai tada pasidariau testa ir jis buvo teigiamas na dar manau nera ko panikuoti palauk truputi ir pasidaryk testa :)

    juvrate

  4. 0

    jeigu nesusirgsite kokias 7 -10 dienu, tuomet testas parodys nestuma, arba jo nebuvima.Jau bus kaip bus.Tiesiog nesinervuokite,negalvokite nuolat apie tai.Tuo labiau, kad jau jums taip yra buve.

    liutukas

  5. 0

    sveiki, mylejaisi per vaisingas dienas. O prezervatyvai neduoda 100 proc garantijos. Man kutine pajautredavo pries menesines. BET, jautri krutine yra ir vienas is aciu pirmuju nestumo pozymiu.

    Pabuciuok

  6. 0

    Nėra tų požimių kad įrodytu jog nėštumas yra,nei rusvo kraujo,nevemiu,nugaros neskauda,viduriai neužekėję.Manau jog stojant patiriu šokį tokį stresą,draugą gavau vešt į ligoninę ir stresas buvo šis visas mėnesi man toks,o dar tas karštissss.

    aha1995

  7. 0

    Praitą vasarą man buvo lygiai tas pats,irgi turėjau santykius,nėštumo požymių nebuvo tik krutinė skaudėjo truputuką kaip dabar,bet mėnesinės dingusios buvo, nuvažiavau pas gydytoja pasakė, kad nuo nuovargio nes ant saulės dirbau 8-10 valandų. Tai manau kad šį mėnesį jų pas mane galėjo nebūti dėl streso... Nejau klystu ???

    aha1995

  8. 0

    sveikutes, nepykit kad uzduodu klausima cia bet esu sio klubo nare ir nenoriu atskleisti tiesiog savo tapatybes, zinau esat supratingos ir suprasit mane, ko noriu paklausti tai kad si men turejau nesaugiu lytiniu santikiu menesines turejo but pries pora dienu, skausminga nugara pilvas, krutine na kaip visada pries menesines , bet patepliojo rudom isskyrom vos vos ir viskas simptomai tie patys tik didesnis tempimas pilve, nerimauju kad bus netyciukas, kaip manot ar man cia jau paranoja ar kas rimtesnio ( nestumas )? aciu uz supratinguma ir bukit geros neuzsipulkit manes

    Anonimas

  9. 0

    O kad krūtinė yra jautri,tai dėl ko čia gali būti?

    aha1995

  10. 0

    Jeigu apsauga nesupliso,tai ir nesat nescia,nes nebuvo kaip pastot,matyt nuo streso arba nuo karscio buna.

    Anonimas