• 5ats.

    Kaip manote tos seimos kurios neturi is ko vaiku islaikyti ar joms labai sunku prasyti pagalbos? gal turite savo rate kurios is socialiniu isstaigu ar carito bijo prasyti paramos? ir kitas klausimas ar sunku yra padeti kitam, kad ir nepazystamam zmogui?

    as nesenai padejau jaunai merginai kuri turi 2 vaikiukus, ir dar vienas uz menesio gims. vyras paliko. nes ji truputi atsilikusio proto. ta mergina pagalbos neprase, nemaldavo, tik tyliai aciu pasake. kazi kodel tokios seimos nesikreipia kazkur kur gauti tikrai gera parama.. as suzinojau per pazystama, kad jai sunku, tai vos ne kaikuriuos paskutinius drabuzius vaiku, savo atidaviau, kaikuriuos daiktelius kuriuos as nupirksiu o ta mama ne.... ar jums taip sunku padeti kad mir nepazystamai vargingai seimai ar mamai. prisipazinsiu, buvo laikas kai ir as prasiau pagalbos, dabar jau viskas kitaip.... (MUZIKES NEKOMENTUOKITE)

    tikmamaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kaip gali buti sunku padeti, jei yra tokia galimybe? Nesvarbu pazystamam ar nepazystamam.
    Savo pazystamu tokiu zmoniu neturiu, bet manau kad daug kam tiesiog geda prasyti pagalbos.

    Yuki

  2. 2

    Pritariu jums suniukas. Geda yra prisidaryti vaiku,paciai girtauti,valkatauti ir palikti vaikus likimo valiai,o ne del ju stengtis ir kazkieno prasyti pagalbos.

    daina

  3. 2

    jei zmogus tikrai vertas pagalbos beabejo nesunku-ir dziaugiuosi ,kad yra geru zmoniu ,manau zmogui sunku prasytis pagalbos irmanau kiti tai daro tik del vaiku o ne saves ir labai gaila.kad Lietuvoje blogaa socialine pagalba-pati matau zmones,kurie gyvena is pasalpu vaikus ale augina-o galetu dirbti-zodziu pasalpu ir pagalbos nepasiturintien=ms sistema pas mus be rysio-alchogolikams padeda o normalioms seimoms spyga,kad ir pati moterims apsisaugojimas kitose salyse nemokamas,o pas mus brangu ir kiti arba iperka arba ne

    suniukas

  4. 1

    ir dar pasakysiu,kad nevisi ivertina tai ka gauna dovanu-pipraso, o paskui paziuri kaip suda gave,o kas liecia del uzsipuolimo-tegul dziaugiasi tos,kurioms nereikia pagalbos ar ko prasyti-nes gerove viena diena yra kita diena gali centus skaiciuoti ir nemanau,kad vaikelius myli tos mamos maziau,kurios praso padeti kad ir rubais

    suniukas

  5. 1

    na as mano seima near socialiai remtina,bet va vakar mamanijoje paprasiau pagalbos ir likau uzpulta anonimo. Beabejo kazkam geriau tai ka turi ismest I konteineri negu atiduot kazkam kitam,bet as asmeniskai su malonumu atiduodu jei man kazko jau nebereikia. Kai lieki uzpulta tikrai nebesinori dar kazkur kreiptis pagalbos.

    daina