• 2ats.

    po gimdymo tikimybe pastoti vel...

    sveikutes, trumpai papasakosiu.Laukiausi svajoniu mergytes, turim suneli, labai nudziugome kai antraji karta pastojus suzinojome, kad bus dukryte...Labai sio angeliuko laukeme, taciau 38 sav. ryte nebejutau judesiuku, nuvykome i ligonine ir gavome dideli soka, mergyte mire... Jau praejo 1,5 men. bet negaliu suvogti kad jos neturiu...Begalo isgyvename visi, labai norim vel lauktis...Zinau,kad mano sirdis nurims tik tada, kai lauksiuosi vaikelio vel... Nors savo angelelio niekada nepamirsim...
    Mamytes,ar teko jums is draugiu girdeti, ar pacioms tai patirti, kada galima jau pastoti vel po gimdymo?

    dovile27Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    turiu tokia draugę, kuriai ir nesisekė susilaukti vaikelio. Pirmas vaikelis ir mirė įsčiose 35 sav. dėl tam tikrų priežasčių kurių nenoriu viešai įvardinti. Buvo skaudu žiūrėti į jauną šeimą kuriai teko tiek kančių. Su antru nėštumu ir vėl nepasisekė maždaug 24 sav. negyvą vaikutį teko išgimdyti pačiai - vėl karti praeitis. Bet jie rankų nenuleido, dabar turi du vaikučius sveikus pametinukus.. po pirmos netekties, bandydama užgošti skausmą ji stengėsi pastoti kuo greičiau, bet kai antro vaikelio neteko - tuomet ji neskubėjo taip, nes organizmui reikėjo atsigauti.

    Lulu

  2. 2

    Turiu pazistama,kuriai taip pat nepasiseke. Prasidejo netiketai gimdymas apie 38sav, ir pagimde negyva berniuka.. Ranku nenuleido ir dabar turi dvi mergytes :)
    Uzjauciu Jus.
    Jeigu leidzia finansai ir turit noro,skriskit kur pailseti,atsigauti. Leiskit kunui pasiruosti.
    Turejau du persileidimus,bet ranku nenuleidau,turiu nuostabiausia mergyte.
    Jums reikia palaukti bent puse metu ar jau bent 3men,kad kunas galetu atsigauti,organizmas ir t.t.
    Linkiu Jums sekmes.

    laiminga1993