• 6ats.

    Nėštumo testo darymas

    Sveikos :)

    Turiu tokį klausimėlį, laukiu mėnesinių, tačiau įtariu, kad laukiuosi, šiandien pasidariau testą (tiesa vakare) parodė, kad neigiamas (viena ryški juostelė). Rytoj 14 dienų po sueities, taip pat rytoj turėtų prasidėti mėnesinės ( pas mane jos nevisada reguliarios). Jau prisisvajojau, kad laukiuosi, nes požymiai tokie įdomūs buvo: rytinis pykinimas, pilvo tempinas, kvapus keistus užuodžiau ir pan. Dabar požymiai tokie kaip prieš mėnesine: krūtų maudimas, pilvo skausmas, svyruojanti nuotaika, galvos skausmas ir t.t Kada vėl galiu darytis nėštumo testą? Nes nuojauta neapleidžia, kad laukiuosi. Pasidalinkite savo istorijomis, kada darėtės testą, jei manėte, kad laukiatės, jautėte keistus požymius, tačiau jautėte, kad ir taip pat turite sulaukti mėnesinių. PS. lytinio kontakto metu nesisaugojome. Ačiū už nuomones.

    Dovile221Nėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    jei menesines veluos savaite bandykit daryti nestumo testa, manyciau jis jau turetu parodyti dvi juosteles

    ginnta

  2. 1

    savaites begyja bandyk daryti dar viena testuka ,nes nuo pojuciu visoms skirtingai vienoms prisigalvojus pasireiskia kitoms istiesu tie pojuciai niekaip nesikeicia kaip ir per menesines ,man su pirmu vaikuciu isvis testai nieko nerode jauciausi gerai ,o su antru visiskai priesingai.

    lover19

  3. 1

    Man kojas traukė mešlungis, skaudėjo pilvo apačią kaip visada būna per mėnesines, bet nebuvo kraujo. Tik po kelių dienų šiek tiek patepliojo rudu krauju. Ir pakilo temperatūra bei laikėsi kelias dienas +38. Dariausi du testus, vienas rodė vieną juostelę, kitas neryškią antrąją. Nuėjau pas ginekologę ir ji pamatė,kad nėščia beveik dvi savaites. :)

    Talvi

  4. 1

    dariaus testa po savaites kai nesulaukiau menesiniu,parode 2 ryskias,ryskias juostutes. krutine buvo labai padidejus ir sunki,bet maniau kad del artejanciu menesiniu ir pilva maude kaip pries menesines

    sandija1

  5. 1

    as dariausi testa kai menesines velavo savaite, tai jei kokias 4 dienas nesulauksite menesiniu jau galite bandyti.

    tikmama

  6. 0

    dar žinote būna tas "išsigalvotas nėštumas" kai labai nori ir pradedi visokius keistus požymius jaustis :))

    O kai jau mėnesinės vėlavo savaitę Jums testukas parodė teigiamą? :)

    Dovile221