• 3ats.

    Diegliukai ir maistas

    Visa nestuma pravalgiau labai daug vaisių ir daržovių. Galima sakyt jom tik gyvenu. Galvoju ar kai gims leliukas vistiek bus pilvo diegliai nuo tokiu produktu kai maitinsiu, ar jau bus priprates prie mano tokios mitybos ir lengviau praeis? O gal neturi didelės reikšmės koks maistas valgomas prieš ir po gimimo, vistiek bus diegliai dėl jauno skranduko?

    SausainiukeŽindymas, maitinimas MPĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Visiskai nesvarbu kiek jus valgete darzoviu.visos nesciosios ju valgo daug bet vistiek pilvo diegliukai atsiranda jei nepaisot nurodymu.is darzoviu zinau kad labiausiai tinka morka, bulve, cukinija, moliugas-visa kita gali sukelti diegliukus.jusu mituba neturi jokio poveikio vaiko zarnyno pripratimui.

    busimamama2

  2. 0

    visai nesvarbu ka valget nestumo metu, nebent galejo alergizuoti kazkoks produktas, bet ir tai negaliu pasakyt, man gydytoja sake, kad daug svarbiau prisiziureti mityba kai jau maitini krutimi. o diegliuku retas isvengia, ko as tik nedariau, galu gale isvis bijojau kazka valgyt, vaistuku tris rusis isbandem ir vistiek turejo diegliu...isaugo po triju menesiu- nuo tada auksinis vaikas.

    Anonimas

  3. 0

    Nesvarbu ka valget nestumo metu ir po jo,pilvo diegliukai yra neisvengiama kudikeliu problema iki triju menesiu tikrai.

    flower31