• 8ats.

    citrusiniai vaisiai nėštumo metu

    Sveikos nėštukės, norėjau paklausti ar neštumo metu galima valgyt citrusinius vaisius ir ar daug? Girdejau daug negalima nes vaikiukas gali gimti su alergija. Kaip jus manot? O taip kartais nori suvalgyt kokiu mandarinu ar apelsinu :)

    santa22Maistas ir vitaminaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    galima juos valgyti, tik saiką turėkite, dėl poros mandarinų ar apelsinų nieko nenutiks, bet jei valgysit kilogramais - tai yra tikimybė, kad vaikas bus alergiškas.

    Lulu

  2. 2

    siaip sako su jais reikia atsargiai. taciau kai as pirmojo berniuko laukiausi as be citrinu ir mandarinu gyventi negalejau, valgiau istisai, kartais net nakti atsekelusi, nemokejau saves valdyti, na o siuo metu musu pirmajam berniukui 4 metukai ir jis nealergiskas.

    tikmama

  3. 2

    na siuo metu laiku kada sodai pilni obuoliu, slyvu ir kitu gerybiu valgyti apelsina kuris buvo nuskintas dar neprinokes laikytas kazin kiek, purkstas su viskuo yra nusikaltimas pries vaikuti..

    slauga

  4. 2

    Su saiku galima viskas,tik ne kilogramais.Mano tokia nuomone.

    grirute

  5. 1

    na jei labai norisi kodel gi ne,manau su saiku niekas nepakenks :) as tai tvirtai isikibusi I obuolius siuo metu :D

    daina

  6. 1

    su saiku viskas galima :) as valgau.. dievinu apelsinus

    Justeee

  7. 1

    Kai laukiaus pirmo vaikucio mandarinus ir apelsinus valgiau kaip semkas kilogramais ir nieko blogo nuo to nepasidare nei alergiskas nei ka labai pats meksta mandarinus :)

    lover19

  8. 0

    Valgyti tai zinoma kad galima,tiesiog stengtis riboti ju kieki, ir valgyti tikrai ne kilogramais. Jei per diena kelis suvalgysi nieko neatsitiks.

    Panther