Atsakymai

  1. 2

    Siulau dideliais ratais. Tuomet be problemu pravaziuosite ziema per pusnis, ir vasara per smely pajury. Mazi ratukai niekam tike, tik skietukui vasariniam, kad iki parduotuves ar i lauka isvaziuot.Turejau dideliais ratais Atlant vezima ir skietuka mazais.

    liutukas

  2. 2

    * penkių rūšių ratų.

    Talvi

  3. 2

    Aš pirkau iš ebay pardavėjo krystian-l .
    http://www.ebay.com/itm/220971006797?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
    Buvo galima pasirinkti iš 3 rūšių ratų, 54 dizainų.
    Atvežė iki namų durų iš Lenkijos per kelias dienas. Pagrindinė priežastis, kodėl pirkau - gera kaina ir geri atsiliepimai. Dėja, išbandysiu tik po mėnesio, bet atrodo viskas veikia gerai :)

    Talvi

  4. 2

    Ziurek kad butu kokybiskas kad lengvai susidetu plius priklauso dar ir kelintam aukste gyveni :D vieni yra ziauriai sunkus kiti lengvi :) mes pasirinkom su dideliais pripuciamais ratais vezimuka 3in1

    lover19

  5. 1

    aš du vaikus su zippy vežimėliais užauginau, ir jei trečią turėsiu tai vėl rinkčiausi šį lietuvišką gaminį. Mano vienas vaikas ir žiemą gimęs, tai labai pravažus, erdvus,bei manevringas. Šiaip siūlyčiau nueiti į vaikiškų prekių parduotuvę ir pasibandyti visapusiškai keletą modelių,kaip lankstosi, apsigaube, pasikilnoti ir pan.

    Lulu

  6. 1

    ziurint kiek gali skirt tam pinigerliu.Mano taip pat gime rudeni spalio pabaigoj,tai as rinkausi maxi cosi mura 4 ratai pripuciami,priekyje fiksuojasi,manevringas,lopsys gan erdvus,tik sunkokas ir brangokas,bet i joki Kita buciau nekeitus.Super vezimas,net per didziausias pusnis pravaziavom :-)

    Anonimas