• 7ats.

    kaip jums tai kad gyvenime vyras nenori niekur iseiti niekur nuvaziuoti pvz...... i koki koncerta ar vasara prie ezero,gyvenam santuokoj jau 7 metai ukininkaujam ,aisku darbo uztenka,bet norisi kazkada prasiblaskyti,kaip jums tai ar kam ira panasi situacija?

    blykstKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    gal jo tokia natura? maniskis irgi nemegsta kazkur eiti, i sventes eina sukandes dantis nes zino kad mes norim eiti kartu. o siaip retai kur eina. bet as jau susitaikiau su tuo kad jo toks charakteris, jis gana uzdaras zmogus. be to isitikinau kad verciant eiti, issizyzus... nebuna smagu, nes buni kokiam renginyje ir matai kad tavo artimas zmogus nenori cia buti, ja nepatinka ir jis nejaucia jokio malonumo. tai kam to reikia? geriau nueiti su drauge :)

    arcita

  2. 2

    manasis taip pat labiau namisėda.Pavargsta iš po darbų,jo prasiblaškymai nedomina turbūt,nes labiau domina poilsis,kurio matyt ir taip trūksta.O ūkininkavime sutinku,ir tikiu yra ką veikti.O ir atsakomybė,ir poilsiauti kitur kažint ar sugebėtų,nes mintys būtų tik ūkyje.Reikia mėginti pasikalbėti ir rasti kompromisą,kaip galėtumėte pailsėti nuo šios kasdienybės.Tam prireiks kiek laiko,nes iš karto neįmanoma atsakyti,kas jam labiau tiktų,koks poilsis,prasiblaškymas.

    Anonimas

  3. 2

    Tikrai keista. Gal per daug pavargsta? Taip pat gali buti ir depresija, bet as tokia prielaida darau tik del to kad depresija sergantys (ir nesigydantys) zmones dazniausiai niekur nenori eiti, su niekuo susitikti, ir pan.
    Manau, jums reiketu su vyru atvirai pasikalbeti.

    Yuki

  4. 2

    O jam gal namie gerai ;)
    Pritarsiu Arcitos minčiai - būna žmonių kuriems tiesiog nereikia nei į koncertą nueit, kažkur išvažiuot prasiblaškyt. Jūsų matyt interesai kertasi. Vyro irgi nepakeisit, todėl verta ieškoti kompromisų, kad abi pusės liktų patenkintos.
    Mano vyras daug dirba tad jis gal ir norėtų kur išvykti, tačiau laiko nėra. Lieka savaitgaliai, tai tada kažką pamąstom, bet ir tai jei jis nenori tai negi dabar per prievartą reikalausiu, kad važiuotų kartu kažkur ;) Jis ir manęs nereikalauja jei kažkur nenoriu važiuoti ar pas jo draugus ar dar kur..

    lydekaite

  5. 2

    Matyt vyras jau taip nusikala,kad jam ne tas galvoj,puikiai suprantu,nes nusikalusi ir as nenoreciau niekur,o tik pailset.

    Anonimas

  6. 2

    as savaji prisnekinu, kartais pats pasiulo kur nuvaziuot, nors retai kur einam, o pvz pazistamos vyras tai toks pats kaip jusu aprasytas, ta moteris baisiai nervuojasi del to, kiek zinau vyrai sneka, kad jis jos nemyli,jei kur vaziuoja tai vienas ir jam px ka ta moteris sako jam, uzbliauna kaip jautis, zodziu tylek boba ir vsio

    Anonimas

  7. 1

    tai matyt kitokių pramogų turi? tai ir tu tom pramogom užsiimk :)

    Jorkaile