• 4ats.

    plastikiniai langai

    gal kas keitete langus? domina firmos kurios stato langus. butu gerai kad meistras atvaziuotu ismatuoti langus.ieskojau internete, visokiu pilna, tai sunku pasirinkti gal zinot kokia nebloga firma

    TnijoleInterjerasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Žodžiu gal kam pravers, po ilgu paieškų sukaupiau info apie langus. Ką pavyko išsiaiškinti ir į į ką labiausiai reiktų kreipti dėmesį užsisakant langus. Tai va langai turėtų būti:

    1) A klasės, nes B klasės langai gaminami iš perdirbto plastiko, kurį paslepia viduje, dėl to langas paskui išsikraipo. Reikia prašyt, kad pardavėjas parodytų gamintojų sertifikatus.
    2) labai svarbu šilumos varža, kuo mažesnis Uw, tuo šiltesnis langas.
    3) furnitūra (apkaustai) geriausia yra MACO arba ROTO.
    4) visi rimti gamintojai naudoja stiklo paketus tik su selektyviniais stiklais ir argono dujomis, kuo platesnis stiklo paketas, tuo šiltesnis .
    5) didelis privalumas keičiamos tarpinės, jas turi tik VEKA Alphaline (+) ir IGLO ENERGY langai.
    6) nuo didesnio kamerų skaičiaus langai netampa nei šiltesni, nei tvirtesni.
    7) didžiausiais privalumas, kad langai būtų gaminami vienose rankose – tiek stiklo paketai, rėmas ir visas gaminys, nes rimtas gamintojas atsako už kokybę.

    Tai tiek, gal kam padėsiu apsispręsti :)

    Dagra

  2. 1

    Žinau neblogą firmą, kuri langus ir duris stato nebrangiai ir kokybiškai tikrai. Ji yra Fabijoniškėse, vadinasi VisiVisi. Jų puslapis www.visivisi.lt

    Marius5

  3. 1

    Man irgi iskilo toks klausimas, reikia langu ir duru, veiksmas Vilniuje, gal nesenai uzsakinejote langus arba duris, nesinori pirkti kates maise :)

    Dagra

  4. 1

    bodesa firmos labai geri langai ir darbuotojai atsakingi.

    bambaliukas