• 7ats.

    Laba diena,nebezinau ka ir galvoti ar butu galima toks variantas,kad vartojant kontraceptines tabletes galejau pastoti?Detalesnis aprasymas klausimo viduje.

    Nes ka bevalgyciau nejauciu visiskai skonio ir viskas erzina,uzeina tokie momentai kai pasidaro silpna ir ispila karstis.Buvo uzejes blogumos is ryto atsikelus,kad jei nepavalgysiu supykins,o kai pavalgau praeina. Taigi ar bent buvote vartojant kt pastojusios is jusu? Butu didelis aciu uz atsakymus.

    anonimas15Nėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    KT irgi ne 100% apsaugo nuo nestumo.Irgi turim savo rate draugiu,kurios pastojo ir vartodamos.Kodel taip ivyko dabar tik speliot galima.
    O variantai tai kaip sakoma ivairus galimi.
    Ir vartojimas neteisingas, ir priemones stiprumas nepasirinktas pagal organizmo poreiki apsisaugot. Ar pati priemone netinkama butent jums.
    KT tableciu poveikis truputi sumazeja, ir vartojant vienu metu kitus vaistus kurie silpnina KT veikliasias medziagas.
    O buna tiesiog pakimba,labai atkaklus vaikelis ,ir nieko nenutinka,net ir tesiant KT vartojima,kuomet net neitari jau pastojus.

    Anonimas

  2. 1

    aš ir siūlyčiau pasidaryti NT, taip visos dvejonės išsisklaidys.

    Lulu

  3. 1

    neparašėte kiek laiko vartojate KT. Jeigu dar tik pora mėnesių tai galimas toks šalutinis poveikis KT.Jeigu nepraeina ilgą laiką reiktų su gydytoju konsultuotis, ko gero netinka jums toks KT.
    Kitas variantas jeigu vartojote netaisyklingai tai tikrai galėjote pastoti. Antravertus mano pažįstama vartodama KT pastojo ir sėkmingai augina mergaitę, kuriai penki metukai :) TIek kad pas ją simptomų iš viso nebuvo (arba jei buvo tai kaltindavo KT, pevargimą ir t.t) , nesuprato iki 21 savaitės maždaug ir vartojo KT iki kol nepaguldė į ligoninė dėl inkstų uždegimo ir tada pasakė, kad nėščia..
    Visko gali būti ir jūsų atveju. Bet dažnai būna tie pojūčiai nemalonūs kaip pašalinis poveikis pasireiškia.

    lydekaite

  4. 0

    Pasidariau NT ir neigiamas, skaudejo pilvo apacia galvojau .kad jau tos dienos bus,bet visai nepanasu paskaudejo ir praejo,o veluoja jau tris dienas..

    anonimas15

  5. 0

    Anksciau kaip speju tokio nebuvo?
    Gal del viso ko padarykit NT.

    Jolka123

  6. 0

    Kt vartoju jau kaip 5 menesiai ir kazkaip tokiu simptomu nera dar buve. Jau paciai keista darosi. Bet dekui uz jusu atsakymus.

    anonimas15

  7. 0