• 8ats.

    Mamytes, kokia jusu nuomone del dviaukstes lovos?

    Noriu pirkti vaikams tokia lova, bet kuo toliau, tuo daugiau abejoniu.Gal atrodys labai gramezdiska,kambarys 10kvm. Vaikams 4.5 ir 2.5 metu.Maciau lovas 80 cm ciuziniui ir 90 cm ciuziniui.Tos platesnes patogesnes,bet labai daug vietos uzema. Is kambario nieko nelieka. O gal ir vaikams dar per anksti tokiose lovuose miegoti? Pasidalinkite savo patirtimi,,kaip jus organizavote savo vaikuciu miegojimo vietas nedideliame kambaryje.

    liutukasVaiko kambarysĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Siaip manau kad jei labai padyke vaikai-as bijociau pirkti dviaukste lova.jei drausmingi vaikai ir graziai ilipa i antra auksta miegoėi -tuomet kodel gi ne.manau antram aukste turetu miegoti kuo vyresni vaikai

    busimamama2

  2. 2

    Siaip manau kad jei labai padyke vaikai-as bijociau pirkti dviaukste lova.jei drausmingi vaikai ir graziai ilipa i antra auksta miegoėi -tuomet kodel gi ne.manau antram aukste turetu miegoti kuo vyresni vaikai

    busimamama2

  3. 2

    Pusseseres vaikai turi tokia lova ir labai patenkini-mazam kambarely susitaupo vietos, o iskristi neina, nes auksti atitvarai tokie.

    busimamama2

  4. 2

    taip ir man labai idomu, ka kitos mamos pasakys,

    tikmama

  5. 2

    musu tai teigiama, auginame 2 berniukus: metu ir 7men, ir 4 metu ir menesio, tai uz metu ar poros patys planuojame renkti vaikam kambary ir pirkti dviaukste lova, jiem patiks manau, kolkas negalime, nes mazius miega musu kambaryje, nes dar keliasi naktim, o vyresneliui reikia isimiegoti, jis megsa kai tylu ramu buna, kai nesiblasko, o dabar ir i darzeli eis tai reikes pailseti,

    tikmama

  6. 1

    Mum dviaukste lova atidave vyro sesuo, jos vaikai (du berniukai) nuo mazu dienu joje miegojo ir visi labia patenkinti. Mes taip pat turim du berniukus, tai vyresnelis (beveik 4m) dabar jau miega antram aukste ir jam labai patinka. Pirmas aukstas kol kas laisvas, nes jauneliui tik 7men :). Beje, isskristi is antro auksto tikrai reiketu neeiliniu sugebejimu, nes borteliai tikrai auksti.

    Kikymara

  7. 1

    niekad nepirkčiau vien dėl saugumo, man baisu kad nenukristų nuo viršutinės dalies, nes giminaitės sūnus iškrito iš dviaukštės ir rankytę susilaužė.

    Lulu

  8. 1

    Mes auginame du berniukus. Kolkas remontuojamės būstą, tai turime gyventi glausčiau. Dviaukštė lova mus gelbėja. berniukai ją mėgsta, vietos užima nedaug, po ja dar yra išimamas stalčius su ratukais, tai vaikinukai patys ten susideda patalynę, kartais susimeta ir namie tvarkinga lieka :)

    Jorkaile