• 5ats.

    Jei nustato,kad greiciausiai yra sergama tbc ar yra galimybe nesigult i ligonine,o gydytis ambulatoriskai?

    turiu poros menesiu kudyki ir itaria,kad galiu but pasigavus ta bacila ir bijau,kad gali paguldyt...nenoriu ir negaliu vien del vaiko. Laukiu patarimu ar is patirties gal kas yra susidure

    AnonimasLigoninės, gygymo įstaigosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Priklauso nuo ligos stadijos.per prievarta tikrai niekas negukdys manau.

    busimamama2

  2. 1

    As jusu vietoj kuo skubiau gulciausi i ligonine,nes nuo jusu vaikai gali uzsikrest.As tai nerizikuociau tempt guma turint tokiu itarimu.

    grirute

  3. 1

    buvo situacija,kad pasirodo buvau tarp tu zmoniu kur buvo sergantis tai pasitikrinau ir lyg tai itaria man tai,bet siaip sveika esu net nebuciau pagalvojus apie tai. O jus kurian miestan siunte?

    Anonimas

  4. 1

    Labas. Nesiskelbsiu todel anonimiskai parasysiu. Man irgi buvo nustate tbc kaip pasake atvira. Irgi bijojau kad paguldys nes mazas vaikas kaip ji paliksiu. Llaai nemalonu ir baisu bet man po plaucio uzdegimo paskui komplikacija ir pasigavau ta bacila. Bet aciu Dievuliui gydziausi ambulatoriskai vykdziau visus nurodymus ir atsakingai vartojau vaistus. Aisku vaika reikejo tikrinti. Bet viskas grrai dabar. V. O kaip jus pasigavot ta bacila kaip nustate?

    Anonimas

  5. 0

    tau reikia rinktis kas svarbiau turi rinktis tarp baimes ir vaiko sveikatos, jeigum uzkresi toki maza leliu nieko gero nelauk, ir betkokiu atveju reiks gultis tada abiem i lygonine.

    bambaliukas